Μίκεϊ στο «10»: «Όλο το πακέτο ο Μιλουτίνοφ, κορυφαίος σέντερ της Ευρωλίγκας»

Μίκεϊ στο «10»: «Όλο το πακέτο ο Μιλουτίνοφ, κορυφαίος σέντερ της Ευρωλίγκας»

Ο φόργουορντ/σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε στο «10» για την κόντρα με τον Ολυμπιακό και την πορεία της «Βασίλισσας» στην διοργάνωση.

Μία ακόμα «μάχη» στην Ευρωλίγκα για τον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να φιλοξενούνται στην Μαδρίτη από την Ρεάλ για την 13η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η ήττα στο ΟΑΚΑ έχει μείνει στο παρελθόν για τους Πειραιώτες, οι οποίοι πλέον αντιμετωπίζουν την ομάδα του Λάσο σε μία έδρα που ουδέποτε ήταν φιλόξενη για αυτούς.

Απέναντί τους θα είναι ένας εκ των πιο αθλητικών πάουερ φόργουορντ/σέντερ της Ευρωλίγκας, ο Τζόρνταν Μίκεϊ, που θα παλέψει με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Αμερικανός παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε στο «10» και αναφέρθηκε για τους Ερυθρόλευκους και όσα πρέπει να περιμένουμε το βράδυ της Πέμπτης στην «Παλάθιος ντε Ντεπόρτες».

Αρχικά υποστήριξε για το ματς με τον Ολυμπιακό ότι: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι γιατί ο Ολυμπιακός αρχίζει και βρίσκει για καλά ρυθμό. Είναι μία ομάδα που πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας σε πολλούς παραμέτρους και σίγουρα θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς που θα το χαρεί και ο κόσμος».

Στην Μαδρίτη δεν θα βρεθεί ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει υποστεί ένα τράβηγμα στον προσαγωγό, με τον Μίκεϊ να μιλάει για τον εμβληματικό ηγέτη της ομάδας του Πειραιά λέγοντας: «Είμαστε πολύ τυχεροί που δεν θα τον έχουμε τελικά απέναντί μας. Δεν είναι ποτέ εύκολο να σταματήσεις αυτόν τον τύπο. Παίζει τόσα χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, γνωρίζει απόλυτα πως να βρίσκεται στο παρκέ, γνωρίζει πως να δημιουργήσει από την άμυνα στην επίθεση και πλέον είναι δύσκολο για τον κάθε αντίπαλο να του φράξει τον δρόμο».

Ο Ολυμπιακός στηρίζει πολλά λοιπόν στον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ένας κυριαρχικός σέντερ που μπορεί να κρίνει μόνος του μία αναμέτρηση.

Τι λέει για αυτήν την «κόντρα» ο πρώην παίκτη της Χίμκι και νυν της Ρεάλ;

«Αδιαμφισβήτητα ο Μιλουτίνοφ είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Αγωνίστηκα απέναντί του την προηγούμενη σεζόν με την Χίμκι. Για μένα έχει την κατάλληλη σωματοδομή και γενικότερα έχει το πακέτο για να λάμψει. Προσωπικά πιστεύω ότι πρόκειται για τον κορυφαίο σέντερ της Ευρωλίγκας. Είναι ένας σούπερ παίκτης και πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να τον σταματήσουμε και να μην του δώσουμε την ευκαιρία να πάρει τις προσπάθειες του στο ζωγραφιστό. Ουσιαστικά να τον διώξουμε από κει».

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο 9-3 στην φετινή Ευρωλίγκα και δείχνει πως μπορεί να διεκδικήσει και πάλι την πολυπόθητη κούπα.

Ο Μίκεϊ υποστήριξε για την κατάσταση της ομάδας του πως: «Έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και η σεζόν βρίσκεται ακόμα στην αρχή της. Είμαστε μία ομάδα που συνεχίζει να κερδίζει και θέλουμε αυτό να μην αλλάξει. Η κατάσταση όταν βρίσκεσαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, σε αναγκάζει να σκέφτεσαι μόνο τη νίκη. θεωρώ ότι έχουμε πολλά να περιμένουμε. Είμαστε μία ομάδα που ακόμα ψάχνεται θεωρώ και δεν έχουμε δείξει το πραγματικό μας πρόσωπο στο παρκέ», ενώ τόνισε για το αν υπάρχει πίεση για τον ίδιο όταν παίζει με την ιστορική Ρεάλ, πως: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει πίεση. Ή τουλάχιστον δεν μπορώ να την εκφράσω με αυτόν τον τρόπο. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος που έχει… συνηθίσει τη νίκη. Για μένα δεν υπάρχει λοιπόν πίεση και είναι χαρά μου να βρίσκομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι τιμή για μένα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ