Φριντέτ: Στην λίστα των κορυφαίων παικτών του NCAA (vid)

Φριντέτ: Στην λίστα των κορυφαίων παικτών του NCAA (vid)

Άλλη μία σημαντική διάκριση για τον «μπόμπερ» του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν βασικός πρωταγωνιστής του αφιερώματος του ESPN.

Μπορεί τώρα να τον βλέπουμε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού να φορτώνει τα αντίπαλα καλάθια με τα τρίποντά του, το μεγάλο όνομα στην καριέρα του το είχε κάνει όμως στα κολεγιακά του χρόνια.

Ο λόγος για τον Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος σύμφωνα με το ESPN είναι στην λίστα των καλύτερων παικτών στο NCAA, όντας ένας… κίλερ από την περιφέρεια έχοντας 28,9 πόντους κατά μέσο όρο στο Πανεπιστήμιο Μπρίγκαμ Γιανγκ με τους BYU Cougars.

Όλα αυτά που κατάφερε λοιπόν ως κολεγιόπαιδο ανάγκασαν το ESPN να τον τοποθετήσει στο Τοπ10 με άλλα μεγάλα ονόματα που είτε κατέκτησαν τον τίτλο, είτε εντυπωσίασαν παίζοντας το πολύ μία χρονιά στο NCAA.

Μαζί του οι Άντονι Ντέιβις με το Κεντάκι, ο Ζάιον Ουίλιαμσον με το Ντιούκ, ο Τρέι Γιανγκ στην Οκλαχόμα, ο Κέμπα Ουόκερ (Κονέκτικατ), αλλά κι ο Νταγκ ΜακΝτέρμοτ του Κρέιτον, ο Μπάντι Χιλντ (Οκλαχόμα), ο Τζέιλεν Μπράνσον που οδήγησε το Βιλανόβα στον τίτλο, ο Φρανκ Καμίνσκι από το Ουισκόνσιν κι ο Κρις Κλέμονς που έπαιξε στο άσημο Κάμπελ.

Δείτε το πλήρες αφιέρωμα από το ESPN που το ετοίμασε με την ευκαιρία της δύσης αυτής της δεκαετίας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ