Χάνγκα: «Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Final 4»

Χάνγκα: «Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Final 4»

Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Βαρκελώνη και έκανε ειδική αναφορά στους Ράις, Καλάθη και Φριντέτ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Ανταμ Χάνγκα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων στην Βαρκελώνη για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Ούγγρος τόνισε ότι οι Πράσινοι θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final 4, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους Ράις, Καλάθη και Φριντέτ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είχε κάποια προβλήματα με αποτέλεσμα να αλλάξει προπονητή ωστόσο τώρα έχουν βρει τον τρόπο να παίζουν καλά. Έχουν καλούς παίκτες και θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final 4 ή τουλάχιστον στα προημιτελικά για την οκτάδα. Εμείς από την πλευρά μας, μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θέλουμε να χάσουμε ξανά.»

Για το ποιους παίκτες του Παναθηναϊκού ξεχωρίζει, απάντησε: «Ο Ράις είναι παίκτης με μεγάλο ταλέντο και σίγουρα πρέπει να προσέξουμε πολύ στην άμυνα. Επιπλέον, ο Καλάθης και ο Φριντέτ είναι πολύ ταλαντούχοι παίκτες. Όμως εμείς θα πρέπει να ανησυχούμε για την δική μας ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ