Τσέρι: «Κάναμε λάθη και μας τιμώρησαν, μας πλήγωσε το ματς στο ΟΑΚΑ»

Τσέρι: «Κάναμε λάθη και μας τιμώρησαν, μας πλήγωσε το ματς στο ΟΑΚΑ»

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά στην προστασία της μπάλας, ενώ επισήμανε ότι η ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε πλήγωσε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Στα πολλά λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Ουίλ Τσέρι μετά την ήττα από την Ρεάλ στην Μαδρίτη με 93-77 για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά στην προστασία της μπάλας, ενώ επισήμανε ότι η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε πλήγωσε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Ο άσος των Πειραιωτών, ωστόσο, δήλωσε ότι θα πρέπει ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια και έθεσε ως στόχο την 8άδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τα λάθη μας ταλαιπωρούν όλη την χρονιά. Ξεκινήσαμε άσχημα το ματς. Κάναμε λάθη στην αρχή και μας τιμώρησαν. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στη προστασία της μπάλας. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλά προβλήματά μας. Δεν πρέπει να κάνεις λάθη σε αυτό το επίπεδο, γιατί θα τιμωρηθείς. Από εκεί τελειώσε και το ματς. Μας πλήγωσε το ματς στο ΟΑΚΑ. Ένιωσα πως είχαμε αυτό το παιχνίδι στα χέρια μας. Κάναμε κάποια λάθη και το δώσαμε. Ήταν μία σκληρή ήττα, ήταν δύσκολο. Η ήττα αυτή δεν είναι ένα πισωγύρισμα, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να βελτιωθούμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια και θέλουμε να κερδίσουμε τα επόμενα ματς».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Μπορούμε να παλέψουμε για την οκτάδα. Δεν είναι εύκολο, υπάρχουν πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου. Μπορούμε όμως να παλέψουμε, αλλά πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, όχι να περιμένουμε τις άλλες ομάδες να χάσουν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ