Μετράει τις δυνάμεις του στη Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός

Μετράει τις δυνάμεις του στη Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα πολύ δυνατό τεστ κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα και θέλει να συνεχίσει το σερί του κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague.

O Παναθηναϊκός δίνει ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της σεζόν στη Euroleague, καθώς θα αντιμετωπίσει απόψε (22:00) την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη για την 13η αγωνιστική.

Οι πράσινοι που μετράνε τέσσερις σερί νίκες στη διοργάνωση, με αποκορύφωμα εκείνη κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους, πανηγυρίζοντας μια νίκη που ουσιαστικά θα ρεφάρει για τα καλά τις ήττες με Άλμπα και Βιλερμπάν.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θα «τεστάρει» τις δυνάμεις της απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ που είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το φετινό τρόπαιο. Στη βαθμολογία οι δυο ομάδες έχουν μια νίκη διαφορά με την Μπάρτσα να είναι στο 9-3 και τον Παναθηναϊκό στο 8-4.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πιτίνο θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς ο Γιώργος Παπαγιάννης ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Σβέτισλαβ Πέσιτς από την πλευρά του δεν θα έχει στη διάθεση του τον Βίκτορ Κλαβέρ, αλλά και τους Τομάς Ερτέλ και Κέβιν Πάνγκος που είναι καιρό εκτός μάχης.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ