Ομπράντοβιτς: «Δύσκολο κάθε ματς στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλά»

Ομπράντοβιτς: «Δύσκολο κάθε ματς στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλά»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι οι «επισκέψεις» στο ΟΑΚΑ είναι πάντα δύσκολες για τους Τούρκους.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του για το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε της Τρίτης (17/12, 21:00), αναφέρθηκε στην ποιότητα των πράσινων αλλά και στο πόσο καλό μπάσκετ παίζει το τριφύλλι.

Παράλληλα, ο Σέρβος προπονητής στάθηκε στην ποιότητα των Νικ Καλάθη, Ταϊρίς Ράις και Τζίμερ Φριντέτ, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι «επισκέψεις» της Φενέρ στην Αθήνα είναι πάντα πολύ δύσκολες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίζουμε στην Αθήνα απέναντι σε μια ομάδα που κάθε ματς είναι δύσκολο. Η κάθε ομάδα έχει το δικό της μομέντουμ και τα πράγματα είναι ακόμα δυσκολότερα για εμάς. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλό μπάσκετ, τρέχει στο παρκέ, σκοράρει εύκολους πόντους και έχει τρεις γκαρντ που μπορούν να κυριαρχήσουν: τον Καλάθη, τον Ράις και τον Φριντέτ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τους συγκεκριμένους τρεις παίκτες, όμως υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που βοηθούν τους αντιπάλους μας και είναι σημαντικοί για το παιχνίδι τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ