Αντικείμενο λατρείας ο Σφαιρόπουλος στο Τελ Αβίβ (vid)

Αντικείμενο λατρείας ο Σφαιρόπουλος στο Τελ Αβίβ (vid)

Ο κόσμος της Μακάμπι αγαπά τον Έλληνα κόουτς και το δείχνει. Σύνθημα στα χείλη τους έγινε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και μάλιστα στα ελληνικά

Δεν ξέρω αν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αντιλαμβάνεται το «ουδείς προφήτης στον τόπο του», ούτε καν ποιες σκέψεις περνούν από το μυαλό του, αλλά βλέποντας κανείς το βίντεο, αντιλαμβάνεται γιατί δάκρυσε όταν ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας με τη Μακάμπι. Γιατί δεν ήταν από μικρός οπαδός της… ομάδας του λαού, όμως όταν βλέπεις μια εξέδρα να σου φωνάζει ότι σε αγαπάει, δεν μπορεί παρά να νιώσεις ευλογημένος.

Κάπως έτσι πρέπει να νιώθει ο Έλληνας τεχνικός και κάπως έτσι πρέπει να νιώθουν οι φίλοι της Μακάμπι, που είδαν στο πρόσωπό του τον αναμορφωτή της ομάδας, αυτόν που μπορεί να της δώσει όραμα, αυτόν που την έκανε να παίζει ποιοτικό μπάσκετ, θεαματικό μπάσκετ, δίχως να παραβλέπει την ουσία, αυτόν που δεν έψαξε δικαιολογίες σε τραυματισμούς κι απουσίες (ουκ ολίγες), αλλά σκύβει το κεφάλι και παλεύει.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει γίνει αντικείμενο λατρείας στο Τελ Αβίβ. Οι οπαδοί της Μακάμπι μέχρι κι… ελληνικά έμαθαν (όχι πως ήταν δύσκολη λέξη, αλλά η κίνηση μετράει), προκειμένου να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους προς τον κόουτς, ο οποίος -κατά τα φαινόμενα- θα… ριζώσει στο Ισραήλ. Γιατί όχι δηλαδή, άλλωστε γράψαμε και νωρίτερα ότι οι καλοί προπονητές που φεύγουν στο εξωτερικό, ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους.

Maccabi Tel Aviv fans to Giannis Sfairopoulos: "We love you!"

🇬🇷 Fans of Maccabi Tel Aviv Basketball learn Greek language for Giannis Sfairopoulos! "GIANNIS, GIANNIS… We love you!", they say to SferaSports coach in Greek! Check out the beautifull video…#SferaSports

Δημοσιεύτηκε από Sfera Sports Group στις Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ