Κεμζούρα: «Δεν είναι μόνο ο Σβεντ που πρέπει να σταματήσουμε»

Κεμζούρα: «Δεν είναι μόνο ο Σβεντ που πρέπει να σταματήσουμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο Ρώσος γκαρντ δεν είναι ο μοναδικός που πρέπει να προσέξει η ομάδα του στο ματς της Τετάρτης.

Το ματς του Ολυμπιακού με την Χίμκι σημαντικό για τους Ερυθρόλευκους για να μπορέσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Η ομάδα του Πειραιά αναζητά τη νίκη που θα την επαναφέρει στον σωστό δρόμο, με τον Κεστούτις Κεμζούρα να μιλάει στους εκπροσώπους του Τύπου στην media day και να τονίζει ότι δεν είναι μόνο ο Σβεντ, αλλά όλοι οι παίκτες του Κουρτινάιτις.

Ο Λιθουανός τεχνικός είπε για την Χίμκι:

«Είναι μια ομάδα που έχει τη δυνατότητα να σκοράρει σε υψηλό ρυθμό και να πετύχουν πάνω από 100 πόντους. Έχει ύψος στη ρακέτα, έχει τον Σβεντ που μπορεί να σκοράρει και να δημιουργήσει. Πρέπει να τους περιορίσουμε στην επίθεση και να τους περιορίσουμε στο transition. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα εξαρτηθεί από τα ποσοστά».

Για το αν θέλει να περιορίσει τον Σβεντ ή όλη την υπόλοιπη Χίμκι: «Δεν είναι μόνο ο Σβεντ, είναι ο κύριος εκφραστής της ομάδας. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας γιατί είναι σχεδόν όλες οι επιθέσεις περνάνε από τα χέρια του. Πρέπει να περιορίσουμε τον Σβεντ, δεν θα είναι εύκολο».

Για τον Ρίμας Κουρτινάιτις: «Έχει αποδείξει πως κάνει πολύ καλή δουλειά ως προπονητής. Έχουμε αναμετρηθεί και στην VTB League ως αντίπαλοι προπονητής. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις τις ομάδες του Κουρτινάιτις. Έχει προσαρμόσει το σύστημά του στην ομάδα. Δίνει ελευθερία στους παίκτες του, αλλά έχουν και ξεκάθαρους ρόλους αλλά και τακτική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ