Βαλένθια – Μπασκόνια 105-77

Βαλένθια – Μπασκόνια 105-77

Η τρύπια άμυνα της Μπασκόνια και τα κέφια του φοβερού και τρομερού Ντούμπλιεβιτς, καθόρισαν το αποτέλεσμα στον ισπανικό… «εμφύλιο».

Από τη μια η Βαλένθια δεν έχει τίποτα να χάσει, παίζει για να γεμίσει το σακούλι με όσες περισσότερες νίκες μπορεί κι από την άλλη η Μπασκόνια, χτυπημένη από τραυματισμούς, σχεδόν αποδεκατισμένη, δεν μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδό της στην 8άδα. Και πάντα, σε όλες τις χώρες, οι… εσωκομματικές διαδικασίες έχουν άλλη υφή, οι «εμφύλιοι» είναι αμφίρροποί, αλλά η ήττα από τη Βαλένθια έπεσε βαριά για την Μπασκόνια. Όχι μόνο για την έκταση του σκορ (105-77).

Οι γηπεδούχοι κινήθηκαν στον ρυθμό του απολαυστικού Ντούμπλιεβιτς, ο οποίος τέλειωσε το ματς με 25 πόντους, με 3/5 δίποντα, 5/8 τρίποντα και 4/5 βολές. Και στο κέρασμα είχε 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, έτσι για να γιορτάσει του… Αγίου Ντούμπλιεβιτς. Καλεσμένος στο πάρτι του ο Λόιντ, ο Βαν Ρόσομ, ο Τόμπεϊ, ο Αμπάλντε, που έκαναν σκόνη την άμυνα της παρέας του Περάσοβιτς.

Βεβαίως, τι να κάνει κι αυτός. Είχε τρεις (κανονικούς) παίκτες, έβαλε 22 ο Σιλντς, 15 ο Σενγκέλια και 12 ο Βιντόζα. Τι άλλο να κάνουν, σπαθιά να καταπιούν. Το πρόβλημα ήταν στην άμυνα, αλλά η Μπασκόνια είναι λαβωμένη κι αυτό φαίνεται σε κάθε της αγώνα. Είναι μάλλον αδύνατον να αντέξει να διεκδικήσει θέση στην 8άδα κι αυτό είναι καλό για τις ελληνικές ομάδες.

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 46-36, 69-58, 105-77

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ