Παπαπέτρου: «Μπράβο στον Φριντέτ, οι ήττες μας έδωσαν να καταλάβουν πού είμαστε»

Παπαπέτρου: «Μπράβο στον Φριντέτ, οι ήττες μας έδωσαν να καταλάβουν πού είμαστε»

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού συνεχάρη τον Αμερικανό γκαρντ για την προσπάθεια που έδειξε και τόνισε ότι πρέπει η ομάδα του να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό.

Το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού για τον Παναθηναϊκό, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να είναι κομβικός και όπως αποκάλυψε κατά την συνέντευξή Τύπου ο Ρικ Πιτίνο, προερχόμενος και από μία δύσκολη μέρα, αφού ήταν στο νοσοκομείο με ορούς!
Ο φόργουορντ των Πρασίνων, δήλωσε αρχικά: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, προερχόμασταν από δυο σερί ήττες. Μας αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί η Φενέρ είναι εξαιρετική ομάδα. Είναι περίεργο να παίζεις σε άδειο ΟΑΚΑ, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε αυτό που θέλαμε. Υπάρχει το πρέπει σε όλα τα παιχνίδια. Οι ήττες μας έδωσαν να καταλάβουν πού είμαστε. Τέτοια ματς είναι πάντα μάθημα και πρέπει να συνεχίσουμε. Ο Τζίμερ (σ.σ. Φριντέτ) ήταν εξαιρετικός αμυντικά, του αξίζουν συγχαρητήρια. Eπιθετικά έχει τεράστιο ταλέντο κι αυτό το ξέρουμε».

Τέλος και αναφορικά με την αναμέτρηση που ακολουθεί στο Τελ Αβίβ, κόντρα στην Μακάμπι, είπε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι ίσως η πιο σταθερή ομάδα της Euroleague, έχει ένα πολύ καλό σύνολο, παίζει σκληρά και η έδρα της είναι μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ