Ολυμπιακός: Θέλει νίκη που θα τον φέρει σε… τροχιά οκτάδας

Ολυμπιακός: Θέλει νίκη που θα τον φέρει σε… τροχιά οκτάδας

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Χίμκι στο ΣΕΦ για τη 14η αγωνιστική της Euroleague και θέλει μόνο νίκη για να μπει για τα καλά στο κόλπο της οκτάδας.

Ο Ολυμπιακός δίνει μια πολύ σημαντική μάχη απόψε (21:00) κόντρα στη Χίμκι στο ΣΕΦ για τη 14η αγωνιστική σε ένα ματς που θέλει πάση θυσία τη νίκη. Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά ο βασικότερος είναι ότι σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος οι ερυθρόλευκοι θα μπουν για τα καλά στο κόλπο της πρώτης οκτάδας.

Η νίκη αυτή θα μετρήσει διπλή κόντρα σε μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους και με δεδομένο ότι αυτή τη βδομάδα δίνει και το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι δεν αποκλείεται το 2/2 να τον βάλει και στην οκτάδα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο 5-8 αυτή τη στιγμή, ενώ η Χίμκι στο 7-6 και την έβδομη θέση. Ο Κεστούτις Κεμζούρα γνωρίζει ότι χρειάζεται μόνο νίκη ο Ολυμπιακός απέναντι μάλιστα στην πρώην ομάδα του. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Λιθουανός προπονητής θα υπολογίζει κανονικά στον Βασίλη Σπανούλη, όμως είναι αμφίβολος ο Γουίλι Ριντ ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στη μέση στην τελευταία προπόνηση.

Για τη Χίμκι, ο Ρίμας Κουρτινάιτις δεν θα έχει στη διάθεση του τον πρώην ερυθρόλευκο Γιάνις Τίμα, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ κατά τα άλλα θα κατέβει με όλα του τα όπλα στο ΣΕΦ, με τον Αλεξέι Σβεντ να είναι το μεγάλο χαρτί της ρώσικης ομάδας.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν ο Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), ο Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και ο Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ).

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ερυθρός Αστέρας 19:00
Άλμπα Βερολίνου-Μπάγερν Μονάχου 21:00
Ολυμπιακός-Χίμκι 21:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ