Euroleague: «Λανθασμένα δεν σφυρίχτηκε φάουλ του Ράις στον Ντε Κολό»

Euroleague: «Λανθασμένα δεν σφυρίχτηκε φάουλ του Ράις στον Ντε Κολό»

Η Euroleague παραδέχτηκε με ανακοίνωση της ότι ο Ταϊρίς Ράις έκανε καθαρό φάουλ στον Νάντο Ντε Κολό στην τελευταία φάση στο Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε, και πως λανθασμένα δεν σφυρίχτηκε.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια μεγάλη νίκη στο άδειο ΟΑΚΑ απέναντι στη Φενέρμπαχτσε με 81-78 και παρέμεινε σε τροχιά τετράδας.

Οι Τούρκοι όμως έχουν έντονα παράπονα για την τελευταία φάση του παιχνιδιού, όπου ο Νάντο Ντε Κολό εκτέλεσε για τρεις.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Φενέρ διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του Ταϊρίς Ράις στον Γάλλο, με το ριπλέι της φάσης να δείχνει ότι ο γκαρντ του τριφυλλιού έχει κάνει φάουλ.

Η Euroleague μάλιστα με χαρακτηριστική ανακοίνωση πήρε θέση επί του θέματος και παραδέχτηκε ότι κακώς δεν σφυρίχτηκε φάουλ του Ράις πάνω στον Νάντο Ντε Κολό στην τελευταία φάση του αγώνα που ουσιαστικά έκρινε τον νικητή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Euroleague:

«Στο τέταρτο δεκάλεπτο και με 3.3 δευτερόλεπτα για το τέλος, ο Νάντο Ντε Κολό είχε την μπάλα, ντρίπλαρε προς το τρίποντο και με 0.4 για το τέλος επιχείρησε τρίποντο. Την ώρα που σούταρε ο Ταϊρίς Ράις έκανε αντικανονική επαφή με το δεξί του χέρι στον δεξιό καρπό του Ντε Κολό. Λανθασμένα δεν σφυρίχτηκε φάουλ που θα είχε ως αποτέλεσμα τρεις βολές του Νάντο Ντε Κολό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ