ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ερυθρός Αστέρας 100-74

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ερυθρός Αστέρας 100-74

Με ηγέτη τον Μάικ Τζέιμς η ΤΣΣΚΑ νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τον Ερυθρό Αστέρα, που δεν μπορούσε να ακολουθήσει αυτόν τον ξέφρενο ρυθμό

Όταν μια ομάδα με μικρότερη δυναμική παίζει στην έδρα μιας ομάδας, που κινείται σε πιο πάνω ταχύτητα, ελπίζει ότι θα τη βρει σε κακή βραδιά κι αν ταυτόχρονα εκείνη βρεθεί σε καλή, ίσως, μπορεί, ενδέχεται… Ξεχάστε τα όλα αυτά, η ΤΣΣΚΑ δεν άφησε τον Ερυθρό Αστέρα να πάρει ανάσα. Και το έκανε να μοιάζει (μπορεί και να ήταν) πολύ εύκολο. Με τον Δημήτρη Ιτούδη να μοιράζει τον χρόνο, να μην αφήνει κανέναν να παίξει περισσότερο από 24 λεπτά, κάτι που δεν εμπόδισε την πάλαι ποτέ «ομάδα του στρατού» να φτάσει στο επιβλητικό 100-74.

Το πιο… καυτό πιστόλι ήταν ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος έκανε το… τέλειο παιχνίδι. Γιατί όταν κάποιος πετυχαίνει 29 πόντους σε 23 λεπτά, έχοντας 6/7 τρίποντα και μοιράζει 3 ασίστ, αγγίζει την τελειότητα. Ήταν κι ο Μπολομπόι σε καλή μέρα (πέτυχε 17 πόντους, χάνοντας μόλις ένα σουτ), έβαλαν Κουρμπάουνφ κι Αντόνοφ τα… προβλεπόμενα και πάμε γι’ άλλα.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπορούσε να αντισταθεί, από τη στιγμή που οι αντίπαλοί του σούταραν με 51.9% στο τρίποντο. Εντάξει, έκανε την προσπάθειά του ο Νταβίντοβατς, ο Τσόβιτς μοίρασε 9 ασίστ (και μπράβο του), πέτυχε πόντους κι ο Μπαρόν, αλλά όλα αυτά είχαν περιορισμένη επίδραση στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Τα δεκάλεπτα: 26-21,52-44, 76-62 100-74.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ