Κόνιαρης: «Έχουν μεγάλη καρδιά όλοι, συγκινημένος για το comeback»

Κόνιαρης: «Έχουν μεγάλη καρδιά όλοι, συγκινημένος για το comeback»

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού αποθέωσε την προσπάθεια της ομάδας του απέναντι στην Χίμκι για την ανατροπή που έφερε τη νίκη στην παράταση.

Είναι ο πρώτος χρόνος του Αντώνη Κόνιαρη στο τοπ επίπεδο, όμως δεν δείχνει αυτό να τον ενοχλεί. Κάθε άλλο. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν εξαιρετικός αμυντικά, παρότι ο Σβεντ… σκότωνε την ομάδα του με το σκοράρισμά του.

Με το τέλος της αναμέτρησης, ο Κόνιαρης εξήρε την ομάδα του για την ανατροπή και όσα κατάφερε στο παρκέ με τους Ρώσους:

«Έπρεπε να σταματήσουμε τον Σβεντ και τους καλούς γκαρντ της Χίμκι. Τους πιέσαμε σε όλο το γήπεδο. Αυτό κάνω πάντα σε όλους τους αντιπάλους μου. Έβαλε 36 πόντους ο Σβεντ, αλλά ήταν δύσκολο για εκείνον. Είναι δύσκολο να παίζω απέναντι στους καλύτερους παίκτες των άλλων ομάδων, αλλά πρέπει να προσαρμόζομαι. Παίζω και το ευχαριστιέμαι.

Είμαι χαρούμενος που παίζω και συγκινημένος για τo comeback που κάναμε, μαζί με τα παιδιά. Είναι ξεχωριστό να βρίσκεσαι εδώ, με αυτά τα παιδιά. Ξέρουν πώς να γυρνούν τα ματς, έχουν μεγάλη καρδιά όλοι. Με έχουν βάλει στο κλίμα, είναι κάτι πολύ όμορφο να το βλέπεις και από κοντά.

Όταν ο Bill παίρνει αυτά τα σουτ καλώς ή κακώς τα βλέπεις πάντα μέσα. Δεν απασχολεί την ομάδα αν θα πάει airball ή αν θα πάει μέσα.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια σκληρή ομάδα. Η Χίμκι δεν μας πίεσε τόσο. Το αντίθετο ακριβώς θα κάνει ο Ερυθρός Αστέρας. Είμαστε πολλοί και καλοί παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ