Υποψήφιος για την ομάδα της δεκαετίας και ο Περπέρογλου (vid)

Υποψήφιος για την ομάδα της δεκαετίας και ο Περπέρογλου (vid)

Ο Στράτος Περπέρογλου είναι ο τελευταίος παίκτης που προστέθηκε στη μακρά λίστα των υποψηφίων της Euroleague για την ομάδα της δεκαετίας.

Ο Στράτος Περπέρογλου όπως είναι λογικό επιλέχτηκε από την EuroLeague όντας ένας από τους υποψήφιους για την καλύτερη ομάδα της 10ετίας 2010-20 της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας φόργουορντ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην EuroLeague το 2007 με την φανέλα του Παναθηναϊκού κι έκτοτε έχει καταφέρει να κατακτήσει τρεις φορές το τρόπαιο.

Συγκεκριμένα, ο Πέρπε σήκωσε την Ευρωλίγκα το 2009 με τη φανέλα των πράσινων, αλλά και το 2011 με το τριφύλλι, ενώ δυο χρόνια αργότερα πανηγύρισε τον τίτλο και με τον Ολυμπιακό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Περπέρογλου έπαιξε επίσης στο φάιναλ φορ του 2012 στην Πόλη με τη φανέλα των πρασίνων και με εξαίρεση την διετία 2017-2019 αγωνίζεται σταθερά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ένας από τους μόλις τέσσερις παίκτες αυτή τη δεκαετία που μετράει +1.000 πόντους, 500 ριμπάουντ, 200 ασίστ, 175 τρίποντα, 130 κλεψίματα και 30 μπλοκ!

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η Euroleague για τον Έλληνα φόργουορντ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ