Αταμάν: «Παιχνίδι επιπέδου Final 4»

Αταμάν: «Παιχνίδι επιπέδου Final 4»

Ο προπονητής της Αναντόλου Εφές τοποθετήθηκε για την... κόντρα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και για το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του το θετικό αποτέλεσμα την Παρασκευή στην Τουρκία.

Βλέπει την ομάδα του να παίζει όμορφο μπάσκετ. Να είναι ουσιαστικά η κορυφαία της διοργάνωσης και να αποδίδει όπως ακριβώς την έχει.. προγραμματίσει. Ο λόγος για τον Εργκίν Αταμάν και την Αναντόλου Εφές, με τους Τούρκους να είναι στην κορυφή της Ευρωλίγκας και να φιλοξενούν την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής.

Ο ιδιόρρυθμος αλλά και ταλαντούχος τεχνικός της Εφές, μίλησε για την κόντρα με το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα ματς με άρωμα Final 4.

Συγκεκριμένα είπε: «Σε ό,τι αφορά την ΤΣΣΚΑ, ο Μάικ Τζέιμς είναι σπουδαίος σκόρερ ενώ οι Γιάνις Στρέλνιεκς και Ντάνιελ Χάκετ βοηθούν στη δημιουργία. Ο Κουρμπανόφ, ο Φόικτμαν και ο Χάινς είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες στην EuroLeague. Περιμένω έναν αγώνα επιπέδου Final 4 σε ό,τι αφορά την ένταση και την ποιότητα. Πρέπει να βάλουμε τον κόσμο μας στην εξίσωση για να κερδίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ