Ντόμπριτς: «Τεράστιος κίνδυνος οι Έλληνες του Ολυμπιακού»

Ντόμπριτς: «Τεράστιος κίνδυνος οι Έλληνες του Ολυμπιακού»

Στους Σπανούλη, Πρίντεζη, Παπανικολάου αλλά και Κόνιαρη στάθηκε ο παίκτης τους Ερυθρού Αστέρα αναφορικά με την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ενα πολύ δύσκολο ματς έρχεται για τον Ερυθρό Αστέρα την Παρασκευή στο Βελιγράδι. Αυτό με τον Ολυμπιακό για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τους Σέρβους να σέβονται απόλυτα τους αθλητές του Κεστούτις Κεμζούρα.
Οπως και ο Όγκνιεν Ντόμπριτς. Ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα υποστήριξε για την αναμέτρηση με την ελληνική ομάδα ότι: «Έχουμε άλλο ένα δυνατό ματς μπροστά μας σε μια γεμάτη εβδομάδα, όμως πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν υπάρχει χρόνος για βαθύτερη ανάλυση του αγώνα της Μόσχας, όλη η προσοχή είναι συγκεντρωμένη στο να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι.

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστός και ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι οι έμπειροι Έλληνες παίκτες του, Σπανούλης, Πρίντεζης, Παπανικολάου και τώρα ο Κόνιαρης, μαζί με τον Μιλουτίνοφ που είναι από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη. Φέτος υπάρχει και ο Μπράντον Πολ. Δώσαμε δύο φιλικά ματς μαζί τους πριν αρχίσει η σεζόν, όμως τώρα δείχνουν διαφορετικοί, άλλαξαν προπονητή και μετά από μια μεγάλη ανατροπή με τη Χίμκι, έχουν σίγουρα καλή ψυχολογία. Όμως πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλά, με δυνατή άμυνα πρώτα απ’ όλα και με την υποστήριξη από τις εξέδρες μπορούμε να φτάσουμε στην έκτη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ