Μπασκόνια – Ρεάλ 55-77

Μπασκόνια – Ρεάλ 55-77

Με τον Μίκι να στήνει πάρτι στη ρακέτα και τον Ρούντι να εκτελεί, με πλουραλισμό κι άνεση, η Ρεάλ νίκησε εκτός έδρας την Μπασκόνια

Δεν είχε απολύτως κανέναν αντίπαλο στο παρκέ η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο… καθάρισε το ματς με την Μπασκόνια από το πρώτο ημίχρονο, επικρατώντας με το ευρύ 77-55 στην Βιτόρια για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι Μαδριλένοι είχαν σε εξαιρετική ημέρα τους Τζόρνταν Μίκεϊ και Ρούντι Φερνάντεζ με 15 και 12 πόντους αντίστοιχα, την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν σε κακή βραδιά τον σταρ τους, Τορνίκε Σενγκέλια, ο οποίος έμεινε στους 10 πόντους με 2/7 σουτ και 6/10 βολές.
Εκτός κλίματος ο άποντος Στάουσκας, ενώ ο Σιλντς ήταν απελπιστικά μόνος (αλλά και άστοχος με 1/6 τρίποντα) έχοντας 14 πόντους.

Οσο για το ματς και το πως κύλησε αυτό; Το 13-15 της πρώτης περιόδου έδειχνε πως η Μπασκόνια θα το παλέψει ιδιαίτερα. Κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Γρήγορα το ματς ξέφυγε με τους Μίκεϊ και Ρούντι να συνεργάζονται τέλεια για το αρχικό 17-29. Την ίδια ώρα το σερί άνοιξε κι άλλο, με τον Ισπανό φόργουορντ να κερδίζει φάουλ σε τρίποντο και να διαμορφώνει το 24-41.
Το 29-45 στο τέλος του ημιχρόνου φανέρωνε τη συνέχεια του ματς, αφού η Μπασκόνια το μόνο που κατάφερε ήταν να πλησιάσε σε 42-54 με τον Βιλντόζα. Οι παίκτες του Περάσοβιτς δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν την συμπαγή ομάδα της Ρεάλ, το δεκάλεπτο έκλεισε στο 44-57 και η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστική. Ο Κοζέρ από την άκρη του πάγκου, όπως και με τον Ολυμπιακό, πήρε το.. όπλο του, έκανε με διποντο το 46-66, για να τον ακολουθήσει ο Λαπροβίτολα και ο Ταβάρες, με το τελικό σκορ απλά να είναι τυπικό.

Τα δεκάλεπτα: 13-15, 29-45, 44-57, 55-77.
Περισσότερα σε λίγο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ