Ολυμπιακός: Με την ψυχολογία στα ύψη για το διπλό στο Βελιγράδι

Ολυμπιακός: Με την ψυχολογία στα ύψη για το διπλό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (20:00) τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για τη 15η αγωνιστική της Euroleague και θέλει διπλό για να δώσει αξία στο... έπος με τη Χίμκι και να μπει γερά στο κόλπο της οκτάδας.

Ο Ολυμπιακός μετά τη σπουδαία νίκη επί της Χίμκι, αγωνίζεται στη Σερβία για το απόλυτο με τον Ερυθρό Αστέρα (20:00) στη δεύτερη μέρα της τρίτης «διαβολοβδομάδας» στη Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν το διπλό οκτάδας στο Βελιγράδι, θα μπουν στο παρκέ με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά την τεράστια ανατροπή επί της ρώσικης ομάδας πριν δυο μέρες και γνωρίζουν ότι με νίκη θα είναι για τα καλά στο παιχνίδι των playoffs.

Στόχος των παικτών του Κεστούτις Κεμζούρα είναι να δώσουν μεγαλύτερη αξία στη νίκη επί της Χίμκι κι αυτό θα γίνει μόνο με νίκη απόψε στο Βελιγράδι. Ο Λιθουανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης και στοχεύει σε ρεκόρ 7-8, που πιθανόν να τον βάζει ακόμα και στην οκτάδα (με ισοβαθμία) ανάλογα τα υπόλοιπα ματς.

Από την άλλη ο Ερυθρός Αστέρας θέλει κι αυτός νίκη για να φτάσει τις 6 νίκες και τον Ολυμπιακό, με τον τεχνικό του Ντράγκαν Σάκοτα να μην έχει στη διάθεση του τον τραυματία Στράτο Περπέρογλου, ενώ είναι άγνωστο τι γίνεται με τον Λορέντσο Μπράουν ο οποίος έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας διότι θέλει να αποχωρήσει για την Αρμάνι και η σέρβικη ομάδα δεν το επιτρέπει.

Διαιτητές του αποψινού αγώνα, είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Ράιν Πεεράντι (Φινλανδία).

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η αναμέτρηση της φορμαρισμένης Αναντολού Εφές με την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται στη Γερμανία με τη Μπάγερν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 20/12

Χίμκι – Ζαλγκίρις: 19:00
Αναντολού Εφές – ΤΣΣΚΑ: 19:30
Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: 20:00
Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα: 21:30
Βιλερμπάν – Άλμπα Βερολίνου: 21:45

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ