Παναθηναϊκός: Μπράουν αντί Μπέντιλ στην Α1

Παναθηναϊκός: Μπράουν αντί Μπέντιλ στην Α1

Σε νέα αλλαγή προχωρούν οι Πράσινοι στο ρόστερ τους, με τον Ρικ Πιτίνο να εμπιστεύεται ξανά τον Αμερικανό γκαρντ στα ματς του πρωταθλήματος.

Μόνο τυχαίο δεν ήταν που ο Ριόν Μπράουν έπαιξε έστω και ελάχιστα, στα ματς της Ευρωλίγκας, ενώ ο Μπεν Μπέντιλ έχασε τον χρόνο συμμετοχής του και έμεινε στο DNP με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.
Παίζουν σε διαφορετικές θέσεις βέβαια, όμως αυτό δεν δείχνει να ενοχλεί τον Ρικ Πιτίνο, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να προχωράει στην τρίτη αλλαγή ξένου στον πρώτο γύρο της Basket League.
O Αμερικανός τεχνικός αποφάσισε να επαναφέρει στο ελληνικό πρωτάθλημα τον Ρίον Μπράουν, να τον «τσεκάρει» και να του προσφέρει αγωνιστικά λεπτά. Οι Πράσινοι έχουν προβλήματα στην περιφέρειά τους και γι αυτό ο πρώην παίκτης του Προμηθέα θα στηριχτεί αυτήν την στιγμή. Ταυτόχρονα, ο Μπεν Μπέντιλ θα μείνει εκτός Α1 και δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να βγει στην αγορά για να ψάξει παίκτη στις θέσεις των ψηλών, παρά τα όσα υποστηρίζει το τελευταίο διάστημα η πλευρά του προπονητή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ