Μπάγερν – Μπαρτσελόνα 67-77

Μπάγερν – Μπαρτσελόνα 67-77

Μπορεί οι Γερμανοί να είναι από τη φύση τους πεισματάρηδες, αλλά -για την ώρα- χρειάζονται πολλά περισσότερα, για να απειλήσουν την Μπαρτσελόνα

Είναι κάποια παιχνίδια που λες ότι κι όλο το βράδυ να παίζουν, το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί. Ένα από αυτά ήταν το Μπάγερν – Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, να ανεβοκατεβάζουν την ένταση, να… επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να μένουν στη διεκδίκηση, αλλά να μην νιώθουν ότι στιγμή κίνδυνο απώλειας της νίκης. Το 67-77, ήταν απλά η τυπική καταγραφή του αποτελέσματος.

Διψήφιος ο Ντέιβις, όπως κι ο Χάνγκα, ο Χίγκινς δεν έχει πρόβλημα να βάλει 10+ πόντους, όπως κι ο Μίροτιτς, ο Τόμιτς ξέριε να γεμίζει τη στατιστική του, ο Ντιλέινι είναι από τους παίκτες που ποτέ δεν ζορίστηκαν για να σκοράρουν, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι η γερμανική άμυνα δεν είχε έναν… πονοκέφαλο, αλλά πολλούς που έπρεπε να αναχαιτίσει. Δεν ήταν εύκολη δουλειά, η διαφορά επιπέδου ήταν δεδομένη.

Πεισματάρηδες (το έχουν στο DNA τους) οι Βαυαροί, είχαν τον Ζίπσερ σε πολύ καλή επιθετική βραδιά, βοήθησε κι ο Λούτσιτς, αλλά για την καταλανική άμυνα ήταν πιο εύκολο να σημαδέψουν ποιον ήθελαν να περιορίσουν, ή (κι αυτό πολλές φορές είναι θεμιτό) από ποιον ήθελαν να δεχθούν πόντους, σταματώντας όλους τους υπόλοιπους.

Το καλύτερο για τους φιλοξενούμενους είναι πως πήγαν… σβηστοί ως το τέλος, δίχως να χρειαστεί να καταναλώσουν μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όση ήθελαν, χωρίς να απειληθούν. Στα αξιοσημείωτα τα πολύ άσχημα ποσοστά των παικτών του Πέσιτς από το τρίποντο (3/19, ή αλλιώς 15.8%), αλλά και το 100% στις βολές (16/16).

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 25-39, 45-56, 67-77.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ