Δέδας: «Έπρεπε να φανούμε πιο δυνατοί»

Δέδας: «Έπρεπε να φανούμε πιο δυνατοί»

Ο συνεργάτης του Κεστούτις Κεμζούρα, τόνισε οτι οι Ερυθρόλευκοι έμειναν στο πρώτο ημίχρονο και αυτό ήταν που τους κόστισε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, με την ομάδα του Πειραιά να παθαίνει… καθίζηση στο δεύτερο μέρος και να δέχεται συνολικά 52 πόντους, με τους 21 να βάζει ο Λορένζο Μπράουν.
Ο Γιώργος Δέδας μετά το παιχνίδι με τους Σέρβους, είπε: «Έπρεπε να φανούμε δυνατοί κόντρα στους Σέρβους, πράγμα που το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά στη συνέχεια τους δώσαμε αρκετά σουτ, μπήκε και ο κόσμος στο παιχνίδι που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν ήσυχος, πράγμα που τους έδωσε έξτρα κίνητρο και ενέργεια και έγινε ότι έγινε στο παιχνίδι».

Για την επιλογή να μαρκάρει ο Τσέρι τον Μπράουν: «Ο Τσέρι είναι από τους καλύτερους αμυντικούς μας έχει μαρκάρει και καλύτερους παίκτες από τον Μπράουν. Εφόσον στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Κόνιαρη, επιλέξαμε τον Τσέρι. Δεν τα πήγε καλά αλλά είναι ο παίκτης που επιλέγεις για να μαρκάρει τα αντίπαλα γκαρντ».

Αν ο Ολυμπιακός πρέπει να δημιουργήσει έναν «ράμπο» που θα μαρκάρει τους αντίπαλος γκαρντ: «Έχουμε δύο… ράμπο τον Αντώνη (Κόνιαρη) και τον Γουιλ (Τσέρι) που μπορούν να παίξουν άμυνα. Υπάρχει και ο Παπανικολάου ο οποίος όμως πρέπει να μαρκάρει περισσότερα τα αντίπαλα τριάρια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ