Βιλερμπάν – Άλμπα Βερολίνου 93-81

Βιλερμπάν – Άλμπα Βερολίνου 93-81

Η Βιλερμπάν εκμεταλλεύεται με εμφατικό τρόπο την έδρα της και συνεχίζει να διεκδικεί μια θέση στην 8άδα, σε πείσμα όσων την ήθελαν σε ρόλο κομπάρσου

Έχει βρει τον τρόπο να υπερασπίζεται όσο λίγοι την έδρα της. Ακόμα κι όταν μοιάζει να είναι… ζόρικη η βραδιά, η Βιλερμπάν τα καταφέρνει μια χαρά και με οδηγό την υπεράσπιση του Αστρομπάλ, βρίσκεται για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στην 8άδα της Ευρωλίγκας. Αυτή τη φορά… θύμα της έπεσε η Άλμπα Βερολίνου, η οποία γνώρισε την ήττα με 93-81. Κι είναι αλήθεια πως στο πρώτο μισό δεν φαίνονταν ότι θα «καθαρίσει» τόσο εύκολα η πρωτοεμφανιζόμενη γαλλική ομάδα.

Το ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τους Γερμανούς να έχουν μπόνους δύο πόντων (36-38) και μέχρι τη στιγμή που το ταμπλό έδειξε 51-51 όλοι προετοιμάζονταν για… ζόρικη νύχτα. Με σερί 20-1 οι γηπεδούχοι άλλαξαν τα δεδομένα της αναμέτρησης και μετά διαχειρίστηκαν με άνεση τα… κερδισμένα.

Στην τρίτη περίοδο το επιμέρους σκορ ήταν 31-14 κι εκεί ήταν που κρίθηκε ο νικητής. Για να συμβεί αυτό, οι Γάλλοι πήγαν από το 1/10 τρίποντα στα 8/18, ήτοι στο δεύτερο ημίχρονο είχαν 7/10, ή αλλιώς 70%. Έτσι κερδίζεις. Κι αν βοηθήσει ο Πέιν, να καλυφθεί και το κενό του Τζεκίρι, όλα γίνονται εύκολα. Σημειώστε δε πως κανείς δεν πέτυχε περισσότερα από δύο τρίποντα!

Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν, είχαν τέσσερις διψήφιους παίκτες, αλλά κι εμφανές πρόβλημα να σταματήσουν τους αντιπάλους. Κι όταν οι Γάλλοι έβλεπαν το καλάθι σαν βαρέλι, οι παίκτες της Άλμπα σούταραν 3/19 τρίποντα, ήτοι 15.8%!

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 36-38, 67-52, 93-81.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ