Δέχθηκε 34 πόντους από τον… φευγάτο Μπράουν!

Δέχθηκε 34 πόντους από τον… φευγάτο Μπράουν!

Η ιστορία του Αμερικανού γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, τον οποίο θέλει η Αρμάνι Μιλάνο και μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν αμφίβολο το αν θα αγωνιστεί.

Η ήττα για τον Ολυμπιακό, αλλά και ο τρόπος που ήρθε αυτή στο Βελιγράδι, προκαλεί σίγουρα απογοήτευση στις τάξεις των Ερυθρόλευκων.

Ο Ερυθρός Αστέρας είχε τον… αμφίβολο πριν το ματς Λορένζο Μπραόυν σε εξαιρετικό βράδυ. Ο Αμερικανός γκαρντ σταμάτησε στους 34 πόντους, με 11/18 δίποντα και 2/4 δίποντα, φτάνοντας σε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα και στους 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Γιατί όμως ήταν αμφίβολος; Όπως τονίζουν στην Σερβία η Αρμάνι Μιλάνο έχει κάνει κρούση για να τον κάνει δικό της, αφού αρέσει ιδιαίτερα στο Ετόρε Μεσίνα και οι Ιταλοί ψάχνουν έναν ακόμα γκαρντ για να γεμίσουν την περιφέρειά τους.

Οι Σέρβοι δεν προθυμοποιήθηκαν να κάνουν δεκτή αυτήν του την επιθυμία, με τον Μπράουν ουσιαστικά να σηκώνει… μπαϊράκι, με τις φήμες να τονίζουν ότι δεν αγωνίστηκε με Ζαντάρ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας προφασιζόμενος ότι έχει πρόβλημα τραυματισμού, «παίζοντας»  ουσιαστικά τον τραυματία.

Γενικότερα ήταν… ξενερωμένος και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήταν σίγουρη η συμμετοχή του απέναντι στον Ολυμπιακό.

Και όμως ο παίκτης που ήταν να μην αγωνιστεί, όχι απλά έπαιξε, αλλά διέλυσε τους Ερυθρόλευκους, σε ένα βράδυ που θα το θυμάται και ο ίδιος για πολύ καιρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ