Παναθηναϊκός: Καλοβλέπει Σαντ Ρος, δεν τον δίνει η ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Καλοβλέπει Σαντ Ρος, δεν τον δίνει η ΑΕΚ

Οι Πράσινοι είναι στην αγορά και κοιτούν περιπτώσεις αθλητών και ένας από αυτούς είναι ο Κουβανός φόργουορντ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ένωση.

Είναι λογικό με τις εμφανίσεις που έχει κάνει με την ΑΕΚ, ο Χάουαρντ Σαντ Ρος να έχει προσελκύσει τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων προς το μέρος του.
Και όχι του BCL αλλά και της Ευρωλίγκας. Η ΤΣΣΚΑ θα ήθελε να τον φέρει στην Μόσχα για να καλύψει το κενό του τραυματία Ουίλ Κλάιμπερν και μάλιστα ο Δημήτρης Ιτούδης τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να του εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον του.

Την ίδια ώρα στην Ένωση τονίζουν ότι δεν πωλείται. Μάλιστα έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, το οποίο υπέγραψε το καλοκαίρι.
Ενδιαφέρον για τον Κουβανό φόργουορντ φέρεται πως έχει εκφράσει και ο Παναθηναϊκός. Ο Ρικ Πιτίνο ψάχνει την ενίσχυση του ρόστερ του και ένας παίκτης σαν τον Σαντ Ρος δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

Ειδικά από την στιγμή που ο Ουέσλι Τζόνσον δεν έχει καταφέρει να ενσωματωθεί.

Το σημαντικό για τον Σαντ Ρος είναι πως δεν έχει buy out το συμβόλαιό του. Κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ρήτρα, άρα όποιος ενδιαφερθεί πρέπει να δώσει ένα καλό ποσό για να αποσπάσει το «ΝΑΙ» από την ΑΕΚ. Μία μεταγραφή που από μόνη της φαίνεται πολύ δύσκολη, με τον Παναθηναϊκό να κοιτάει γενικότερα την αγορά, αφού πρόθεση της διοίκησης είναι να φέρει ένα αθλητικό ψηλό για να ενισχύσει την front line για την απαιτητική Ευρωλίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ