Μιλουτίνοφ: Τι έγινε με την ΤΣΣΚΑ, τι παίζει με Σπερς και… Παναθηναϊκό

Μιλουτίνοφ: Τι έγινε με την ΤΣΣΚΑ, τι παίζει με Σπερς και… Παναθηναϊκό

Ο Σέρβος σέντερ μιλώντας στο περιοδικό του Ολυμπιακού, αποκάλυψε το πώς ήρθε στο Λιμάνι, το ενδιαφέρον της ομάδας του Ιτούδη αλλά και Σαν Αντόνιο.

Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό και αν δεν μπορέσουν οι Ερυθρόλευκοι να τον ανανεώσουν, τότε θα είναι το πιο «καυτό» όνομα της Ευρωλίγκας.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποτέλεσε «Μήλον της Έριδος» πριν μερικούς μήνες. Η Μπαρτσελόνα τον είχε στο στόχαστρό της (δεν έκανε ποτέ επίσημη πρόταση) ενώ η ΤΣΣΚΑ βολιδοσκόπησε και αυτόν αλλά και τον Ολυμπιακό για να τον κάνει δικό της, όμως την τελευταία στιγμή έκανε πίσω, αποκτώντας τον Κώστα Κουφό στην θέση του, είδηση που είχε αποκαλύψει το «10».

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε στο «We Are Olympiacos» και αποκάλυψε το πώς ήρθε στον Πειραιά, την πρόταση της ΤΣΣΚΑ αλλά και το όνειρο του ΝΒΑ.

Αρχικά για το πως αποφάσισε να έρθει στον Ολυμπιακό τόνισε: «Όπως ένιωσα στην Χέμορφαμ πως ήταν η σωστή στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, έτσι και στην Παρτιζάν ένιωσα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσω μπροστά. Ο λόγος που έφυγα δεν είχε να κάνει με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα. Το έκανα γιατί ήθελα να κάνω το κάτι παραπάνω και ο Ολυμπιακός ήταν το βήμα παραπάνω. Το είδα ως μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ήξερα πως λειτουργούσε ο Ολυμπιακός, άκουσα μόνο θετικά πράγματα για το κλαμπ, ήξερα την ιστορία του και για αυτό ήρθα εδώ!».

Ενώ αποκάλυψε πως είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες πριν έρθει στον Πειραιά λέγοντας: «Είχα προσφορά από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και κάποιες άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Τότε στον πάγκο του Παναθηναϊκού ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και ήθελε να με υπογράψει. Όμως, έκρινα πως το καλύτερο για εμένα ήταν να υπογράψω στον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον εκπρόσωπό μου, μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα και για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει. Επίσης, ήθελα πάρα πολύ να παίξω με τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη. Είναι τιμή μου να παίζω μαζί τους. Είδα τον εαυτό μου να ταιριάζει περισσότερο στον Ολυμπιακό και ένιωσα πως θα με βοηθούσε να βελτιώσω το παιχνίδι μου περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

Ταυτόχρονα για το καλοκαίρι και την πρόταση της ΤΣΣΚΑ είπε: «Είχα την προσφορά στο τραπέζι. Η διοίκηση αποφάσισε να με κρατήσει, εγώ ήμουν δεσμευμένος βάσει συμβολαίου, οπότε έμεινα. Ξέρω καλά τι υπέγραψα όταν ανανεώσαμε τη συνεργασία μας μετά το φάιναλ φορ. Είμαι επαγγελματίας και όταν υπογράφω κάτι το τιμώ. Αυτό έκανα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Το μόνο που σκέφτομαι είναι η ομάδα μου και τίποτε άλλο!».

Όσο για τους Σαν Αντόνιο Σπερς; «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής όταν υπέγραψα στον Ολυμπιακό το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πώς και πότε θα πάω στους Σπερς. Πλέον, δεν τρελαίνομαι με την ιδέα του να πάω στο ΝΒΑ. Αν έχω την ευκαιρία να το κάνω, θα πάω. Αλλά αν δεν έχω ρόλο και οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες, δεν θα πάω εκεί απλά για να κάθομαι στον πάγκο. Θέλω να παίζω, αυτό μου αρέσει και δεν υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί απλά για να κάθομαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ