Ποια είναι η κορυφαία ομάδα της 10ετίας στην Ευρωλίγκα; (poll)

Ποια είναι η κορυφαία ομάδα της 10ετίας στην Ευρωλίγκα; (poll)

Ψηφίστε μέσα από το poll του «10» την κορυφαία ομάδα στην Ευρωλίγκα από την σεζόν 2010 έως και αυτήν που ολοκληρώνεται. Η απόφαση είναι δική σας.

Πάντα η Ευρωλίγκα έχει το δικό της ενδιαφέρον. Ομάδες ξεπετάγονται από το πουθενά, τα φαβορί να μην δικαιολογήσουν τον τίτλο τους και γενικότερα να υπάρχουν εκπλήξεις από εκεί που δεν το περιμένεις.

Βέβαια στην δεκαετία που ολοκληρώνεται τα πράγματα ως ένα σημείο ήταν πιο λογικά. Ισως μοναδική εξαίρεση στον κανόνα να ήταν ο Ολυμπιακός με τα μωρά του Ντούντα το 2012 ή κούπα που κατέκτησε ο Ντέιβιντ Μπλατ με την Μακάμπι, σε μία σεζόν που δεν περίμενε κανείς αυτήν την εξέλιξη.

Όπως και να έχει από την σεζόν 2010-11 έως και αυτήν που διανύουμε, για την οποία υπάρχει μπόλικο… ζουμί αφού δεν έχει ολοκληρωθεί καλά καλά ο πρώτος γύρος της κανονικής διάρκειας, το πολυπόθητο τρόπαιο έχουν κατακτήσει έξι διαφορετικές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, Η Ρεάλ Μαδρίτης, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Φενέρμπαχτσε.

Βέβαια εκτός από αυτές, υπάρχουν και άλλες που πάλεψαν μέχρι και το Final 4 για την κορυφή της διοργάνωσης, χωρίς βέβαια να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο τους. Οπως και να έχει, έδωσαν την… μάχη τους και γέμισαν με εμπειρία για την συνέχεια.

Από την μεριά μας σας ζητάμε κάτι πολύ απλό. Να αποφασίσετε ποια είναι αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις σε αυτήν την δεκαετία. Ποια νομίζετε ότι είναι η κορυφαία ομάδα από την σεζόν 2010-11 έως και αυτήν που διανύουμε; Βάσει των πεπραγμένων στης στα παρκέ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση; Η απόφαση είναι δική σας…

*Προσοχή, ψηφίζετε από την σεζόν 2010-11 έως και σήμερα χωρίς να υπολογίζετε είχε κάνει πριν το 2010.

,

https://www.youtube.com/watch?v=HnsnOiIXsGg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ