Τζάκσον: «Ο Σφαιρόπουλος με ήθελε στον Ολυμπιακό»

Τζάκσον: «Ο Σφαιρόπουλος με ήθελε στον Ολυμπιακό»

Ο Άαρον Τζάκσον τόνισε, σε συνέντευξή του, πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήθελε να συνεργαστούν από την περίοδο που ήταν στον Ολυμπιακό.

Συνέντευξη στην ισραηλινή ιστοσελίδα sport5.co.il παραχώρησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μακάμπι, Άαρον Τζάκσον.

Σε αυτή τόνισε πως η «ομάδα του λαού» αποτελούσε την καλύτερη ευκαιρία για να κατακτήσει το Final Four, ανέφερε πως ήθελε να πάει και νωρίτερα στη Μακάμπι , ενώ μίλησε και για το νέο του προπονητή, Γιάννη Σφαιρόπουλο, και το γεγονός ότι τον ήθελε και πριν πάει στην Κίνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άαρον Τζάκσον:

«Ήθελα να πάω στην Μακάμπι από την πρώτη μου σεζόν με την Μπιλμπάο. Είχα μια σπουδαία σεζόν και βοήθησα την ομάδα να φτάσει μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος Ισπανίας. Η Μακάμπι ήταν μια από τις ομάδες που προσπάθησαν να με αποκτήσουν, αλλά αυτό δεν συνέβη. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος είναι απαιτητικός. Πάντα είχε ενδιαφέρον για μένα και πριν πάω στην Κίνα, με ήθελε στον Ολυμπιακό.

Επικοινώνησε μαζί μου προσωπικά και όταν το κάνει αυτό ένας προπονητής, σημαίνει πολλά. Μίλησα με το Μιλάνο και τον κόουτς Μεσίνα, με τον οποίο έχουμε ιστορία, αλλά θεωρώ πως η Μακάμπι ήταν η καλύτερη ευκαιρία μου για να κερδίσω το Final Four. Αυτό θέλω, θέλω να κερδίσω την Euroleague. Ήθελα να είμαι σε μια νικητήρια ομάδα. Και η Μακάμπι έχει ιστορία και είναι κάτι ξεχωριστό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ