Φενέρμπαχτσε: Μετακομίζει στο Λονδίνο ο Ομπράντοβιτς

Φενέρμπαχτσε: Μετακομίζει στο Λονδίνο ο Ομπράντοβιτς

Δεν παύουν τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να φεύγει από τη Φενέρμπαχτσε, μόνο που στη Σερβία γράφουν και τον επόμενο προορισμό του!

Δεν είναι μυστικό ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν περνάει τις καλύτερες μέρες του στην Κωνσταντινούπολη. Συχνά δημοσιεύματα από διαφορετικές χώρες εμφανίζουν τον Ζοτς έτοιμο να παραιτηθεί. Ωστόσο, τόσο ο ίδιος, όσο και η Φενέρμπαχτσε έχουν διαψεύσει επανειλημμένως ότι θα διακόψουν τη συνεργασία τους και επιμένουν ότι συνεχίζουν κανονικά.

Οι διαψεύσεις δεν πείθουν τους δημοσιογράφους και ακόμα ένα ρεπορτάζ από τη Σερβία υποστηρίζει ότι ο Ομπράντοβιτς δεν θα μείνει στην Τουρκία. Μόνο που οριοθετεί την αποχώρηση του τον Ιούνιο και όχι άμεσα… Η ιστοσελίδα direktno.rs γράφει ότι ο Ομπράντοβιτς έχει αποφασίσει να τελειώσει την τούρκικη εμπειρία του.

Επιπλέον, ο Ομπράντοβιτς έχει επιλέξει τον επόμενο προορισμό του: το Λονδίνο! Ο Ζοτς φέρεται να έχει συμφωνήσει να αναλάβει τους Τάουερς, οι οποίοι τη σεζόν 2020-2021 θα πάρουν μέρος στη Euroleague και χρειάζονται έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας, ο οποίος θα συγκροτήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Οι Λόντον Τάουερς θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση μέσω wild card που θα πάρουν από τον Τζόρντι Μπερτομέου. Ο Ισπανός παράγοντας θέλει να επεκτείνει τη Euroleague στην Αγγλία και θα ανοίξει τη συμμετοχή σε ομάδες της χώρας με τους Τάουερς να κάνουν την αρχή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ