Ντέιβις: Η μάνα που δεν γνώρισε ποτέ και η υιοθεσία του

Ντέιβις: Η μάνα που δεν γνώρισε ποτέ και η υιοθεσία του

Ο σέντερ της Μπαρτσελόνα προχώρησε σε μία εξομολόγηση καρδιάς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας αποκαλύπτοντας ιδιαίτερες πτυχές της ζωής του.

Από το καλοκαίρι ο Μπράντον Ντέιβις ανήκει στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα, αφήνοντας το κρύο Κάουνας για την Βαρκελώνη. Ο ταλαντούχος σέντερ αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά του στην ομάδα του Πέσιτς, έχοντας βέβαια σκαμπανεβάσματα κατά την διάρκεια της σεζόν.

Ο Αμερικάνος παίκτης της Μπάρτσα,  παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του και στάθηκε  και για την παιδική του ηλικία.

Αναλυτικά ο Αμερικανός σέντερ ανέφερε για την παιδική του ηλικία πως, «τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν και τόσο εύκολα. Η πάλη ξεκίνησε νωρίς, γεννήθηκα στη Φιλαδέλφεια και όταν ήμουν δύο ημερών, η βιολογική μου μητέρα, η οποία ήταν 16, με έδωσε για υιοθεσία. Δεν την γνώρισα ποτέ, δεν έμαθα τίποτα για εκείνο, ξέρω μόνο το όνομά της. Παρόλα αυτά, έκανε το καλύτερο για εμένα.

Η Λίντα Κάθλιν είναι μια superwoman, μου έδωσε τα πάντα, σε εμένα και στους δύο αδελφούς μου, τους οποίους επίσης υιοθέτησε. Ταξίδεψε από τη Γιούτα στη Φιλαδέλφεια για τη διαδικασία και στη συνέχεια γύρισε στο Πρόβο, περίπου 80 μίλια νότια του Σολτ Λέικ Σίτι. Εκεί έζησα τα παιδιά μου χρόνια. Ένα χρόνο πριν υιοθετήσει εμένα, υιοθέτησε ένα άλλο παιδί, τον Στίβεν που όμως πέθανε. Πίστευε ότι η οικογένειά της δεν είχε ολοκληρωθεί, δεν τα παράτησε ποτέ.

Τα αδέλφια μου είναι από την Ινδία, οι οικογενειακές μας φωτογραφίες είναι αστείες γιατί εγώ είμαι 2.08 και εκείνοι είναι ο ένας 1.70 κι ο άλλος 1.50. Πάντα μας κοιτάζουν στον δρόμο, όμως τους αγαπώ. Μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί τους, να μιλάμε, χωρίς να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ