Μακάμπι: Στην αγορά για ψηλό, κάτι συμβαίνει με Μπλακ

Μακάμπι: Στην αγορά για ψηλό, κάτι συμβαίνει με Μπλακ

Ο Αμερικανός ισχυρίζεται ότι μπορεί να λείψει ακόμα και 3 μήνες, οι Ισραηλινοί τονίζουν πως θα είναι 4 εβδομάδες εκτός, αλλά έχουν ξεκινήσει να... ψάχνονται για ψηλό.

Περίεργη είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Μακάμπι Τελ Αβίβ αναφορικά με τους τραυματισμούς αθλητών. Οι Κάσπι και Μπλακ σύμφωνα με την ομάδα του λαού θα είναι εκτός για τέσσερις εβδομάδες, με τον Μπλακ πάντως να περιγράφει διαφορετικά τα πράγματα. Ο Αμερικανός σέντερ με ανάρτησή του στο ίνσταγκραμ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας και είπε ότι ταξιδεύει στην χώρα του, ξεκαθαρίζοντας ότι η επιστροφή του μπορεί να είναι ακόμα και σε 3 μήνες!

Οπως είναι λογικό αυτή η ανάρτηση προκάλεσε πανικό στις τάξεις των Ισραηλινών, αφού η διαφορά με αυτά που τονίζουν στην Μακάμπι είναι μεγάλη. Σύμφωνα με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, μοιραία ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα πρέπει να έχει τα μάτια του στην αγορά και να ψάξει τον αντικαταστάτη του Μπλακ, αφού έχει μείνει με τον Χάντερ στο «5» σε μία σεζόν που μπορεί αγωνιστικά να κυλάει περίφημα αλλά στο κομμάτι των τραυματισμών υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.

Ο Μπλακ πάντως μερικά λεπτά αργότερα κατέβασε την ανάρτησή του, μία κίνηση που από μόνη της λέει πολλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ