Πέσιτς: «Ξέρει πως να κερδίζει ο Ολυμπιακός»

Πέσιτς: «Ξέρει πως να κερδίζει ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα στάθηκε στην δυναμική των Ερυθρόλευκων και στο γεγονός πως γνωρίζουν να περνούν από τέτοιες έδρες όπως το «Παλάου».

Το ματς στην Βαρκελώνη είναι μία ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα να παραμείνει στην κορυφή. Την ίδια ώρα βέβαια ο Σβέτισλαβ Πέστις, δεν ξεχνάει την δυναμική του Ολυμπιακού και το πόσο μεγάλη είναι ομάδα διαθέτουν οι Πειραιώτες παρά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αυτήν την περίοδο.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε πως: «Όπως πάντα, δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν είναι δύσκολο. Αυτό το παιχνίδι είναι κόντρα σε μια ομάδα που ξέρει πώς να παίζει και πώς να κερδίζει σε αυτό το επίπεδο. Μια ομάδα με τρεις σπουδαίους Έλληνες παίκτες, τον Σπανούλη, τον Παπανικολάου και τον Πρίντεζη, που είναι σημαντικοί παίκτες για τον Ολυμπιακό. Έχουν πολλούς Αμερικανούς που είναι αθλητικοί και από την περίμετρο και κοντά στο καλάθι και έχουν τον Βεζένκοβ που αρχίζει να παίζει περισσότερο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και παίζει καλά.

Είναι μια ομάδα που ψάχνει για συνέπεια, όπως πολλές ομάδες στην Euroleague αλλά έχουν ταλέντο και αθλητικότητα και παίζουν γρήγορα στην επίθεση. Έχουν σουτέρ όπως ο Τσέρι, ο Πολ και ο Ρότσεστι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί, κόντρα σε κάθε άμυνα και να κόψουμε τους πόντους στον αιφνιδιασμό και στα τρίποντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ