Ολυμπιακός: Προπόνηση στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (pics)

Ολυμπιακός: Προπόνηση στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (pics)

Στην Βαρκελώνη βρίσκεται η ομάδα του Πειραιά, με τους Ερυθρόλευκους να πραγματοποιούν την τελευταία προπόνησή τους ενόψει της κόντρας με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή.

Μπορεί στην Ελλάδα να υπάρχει συζήτηση για την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, με τους Ισραηλινούς να είναι σίγουροι περί συμφωνίας της ομάδας με τον Ντιάντρε Κέιν, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ όμως έχουν επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι και το ματς με την Μπαρτσελόνα. Η αποστολή είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης (26/12) στην Βαρκελώνη, με τον Κεστούτις Κεμζούρα να έχει στην διάθεσή του 11 παίκτες ετοιμοπόλεμους για το ματς με τους Καταλανούς.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έμεινε στην Αθήνα γιατί είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατό του και το ιατρικό τιμ αποφάσισε να μην επιβαρύνει το πόδι του και να τον αποκλείσει από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν το απόγευμα τους στο Παλάου Μπλαουγκράνα με τον Κεμζούρα να προπονεί κανονικά την ομάδα του, μία μέρα πριν την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Δείτε τις φωτογραφίες από την ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Βαρκελώνη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ