Ο Μπολομπόι πρόλαβε αντιπάλους και χρονόμετρο (vid)

Ο Μπολομπόι πρόλαβε αντιπάλους και χρονόμετρο (vid)

Ποιος είπε ότι τα σουτ της τελευταίας στιγμής είναι... μακρινά. Ο Μπολομπόι απογειώθηκε, πετυχαίνοντας εντυπωσιακό buzzer

Το μπάσκετ είναι γεμάτο… αστικούς μύθους. Ένας από αυτούς είναι ότι τα buzzer beater έχουν συνδυαστεί στο μυαλό μας με μακρινά σουτ. Ενίοτε είναι εξίσου αποτελεσματικά (και σίγουρα θεαματικότερα) τα καρφώματα. Ένα από αυτά πέτυχε ο Τζόελ Μπολομπόι, στον αγώνα της ΤΣΣΚΑ κόντρα στην Αρμάνι. Και μπορεί -όπως κάθε καλάθι μέσα από την περίμετρο- να μέτρησε για δύο πόντους, ήταν όμως κάτι παραπάνω.

Οι Ιταλοί είχαν την επίθεση και τον χρόνο σύμμαχο, όμως οι Ρώσοι όχι μόνο έβγαλαν άμυνα, όχι μόνο βρήκαν επίθεση σε χρόνο dt, αλλά πέτυχαν κι εντυπωσιακό καλάθι. Εκείνο που δεν ξέρουμε με σιγουριά είναι αν μας εντυπωσίασε περισσότερο το κάρφωμα του Μπολομπόι, ή η ενέργεια του Μάικ Τζέιμς.

Ο «μπόμπερ» της ΤΣΣΚΑ, που αρέσκεται να τελειώνει φάσεις, όχι μόνο έβγαλε αλτρουισμό στο παιχνίδι του, αλλά και οξυδέρκεια, καθώς… μέτρησε τον χρόνο, ένιωσε ότι προλαβαίνει και με μια εντυπωσιακή πάσα έδωσε στον συμπαίκτη του τη δυνατότητα να πετύχει ένα κάρφωμα buzzer. Το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ