Βιλερμπάν – Χίμκι 92-88

Βιλερμπάν – Χίμκι 92-88

Οι Γάλλοι για ένα ακόμα ματς δικαιολόγησαν όσα γράφονται για αυτούς και την έδρα τους και παρά την επιστροφή στο ματς από την Χίμκι, κατέκτησαν άλλη μία νίκη στο Αστρομπάλ.

Πέρασε ακόμα και με 17 πόντους, έβγαλε χαλαρότητα και παραλίγο να το πληρώσει. Η Βιλερμπάν έπαιξε με την φλόγα, αφού είδε την διαφορά της να εξανεμίζεται, όμως τελικά επικράτησε με 92-88 της Χίμκι στο Αστρομπάλ, κατακτώντας μία ακόμα νίκη στην Ευρωλίγκα, φτάνοντας στο 8-8 στην βαθμολογία.

Οι Γάλλοι ήταν εξαιρετικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού όμως δεν υπολόγιζαν στον… καυτό Γιάνις Τίμα. Το ματς  έφτασε στο 74-57, και άπαντες περίμεναν ότι θα έχει ένα εύκολο βράδυ στο παιχνίδι.

Διαφορετική ήταν η άποψη του Λετονού φόργουορντ όμως στο παιχνίδι στο Αστρομπάλ. Με τρία σερί τρίποντα του απέδειξε το πόσο πολύ είχε λείψει από τον Κουρτινάιτις και έριξε την διαφορά στους 7 (86-79). Η Βιλερμπάν πνιγόταν ουσιαστικά σε μία κουταλιά νερό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ματς να πάει με τους  Κρέιμερ και Γκιλ στο 86-84 και τα πάντα να κρέμονται σε μία κλωστή. Ο Γιεκίρι είχε 1/2, ο Εβανς ακολούθησε για την μείωση του σκορ στον πόντο, όμως ο Τέιλορ το πήρε επάνω του και έστειλε το παιχνίδι στο +3 (89-86). Ο Κρέιμερ μπορεί να μείωσε και πάλι στον πόντο με 15 δευτερόλεπτα να απομένουν όμως ήταν ο μοιραίος παίκτης, αφού με 0/2 στα τελευταία 9 δευτερόλεπτο δεν μπόρεσε να στείλει το ματς στα ίσα. Η Χίμκι αναγκάστηκε να κάνει φάουλ στον Λάιτι, αυτός δεν λάθεψε και το ματς κρίθηκε υπέρ των Γάλλων.

Δεκάλεπτα: 24-24, 50-45, 74-57, 92-88

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ