Ράντολφ : «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ομαδικά»

Ράντολφ : «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ομαδικά»

Ο Άντονι Ράντολφ δεν βλέπει τίποτ’ άλλο, παρά μόνο την ανάγκη για συνεχή δουλειά, προκειμένου να υπάρχει συνεχής βελτίωση για τη Ρεάλ

Εννέα νίκες σερί επί του Παναθηναϊκού, τέσσερις συνεχόμενες στο «Νίκος Γκάλης» κι 11 συνεχόμενες στην Ευρωλίγκα. Η Ρεάλ είναι ομάδα που έχει άλλο επίπεδο, είναι ομάδα που στοχεύει στον τίτλο, είναι ομάδα φτιαγμένη από σκληρό μέταλλο, πασπαλισμένο με χρυσόσκονη. Κι οι παίκτες της γνωρίζουν πού βρίσκονται και πού πηγαίνουν, ξέρουν πως θα κριθούν όχι στην κανονική περίοδο, αλλά στο τέλος της διαδρομής.
Κι ο Ράντολφ είναι απολύτως συνειδητοποιημένος…

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ξέραμε ότι θα ήταν έτοιμοι να τρέξουν, αλλά εμείς δουλεύαμε συνεχώς. Πιστεύω ότι τα πηγαίνουμε πολύ καλά, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως συνεχίζουμε και δουλεύουμε πολύ ομαδικά. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τίτλους, οπότε θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε», δήλωσε ο κορυφαίος παίκτης της Ρεάλ.
Ο Ράντολφ, ο οποίος διάγει περίοδο παρατεταμένης φόρμας, σταμάτησε στους 22 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ, είχε 1 κλέψιμο, 1 ασίστ για 1 λάθος, κέρδισε 5 φάουλ κι είχε 24 στο σύστημα αξιολόγησης. Αλλά όλα αυτά είναι αριθμοί, η εικόνα του ήταν ακόμα καλύτερη, καθώς διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα των «πράσινων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ