Κάλινιτς: «Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, όλα μπορούν να αλλάξουν»

Κάλινιτς: «Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, όλα μπορούν να αλλάξουν»

Ο Νίκολα Κάλινιτς μίλησε για το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τη Βαλένθια, ενώ σχολίασε και τη δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκονται οι Τούρκοι.

Ο Νίκολα Κάλινιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τη Βαλένθια για τη 16η αγωνιστική της Euroleague, αλλά και στη γενικότερη εικόνα της ομάδας του στη διοργάνωση.

Ο Σέρβος φόργουορντ τόνισε ότι η Φενέρ χρειάζεται σερί νικών για να αλλάξει τη βαθμολογική της θέση, ενώ στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του και την στήριξη των φιλάθλων της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είναι μυστικό ότι είμαστε σε μία θέση, στην οποία δε θα θέλαμε να βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς. Υπάρχουν ακόμη όμως πολλά παιχνίδια. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές, μας χωρίζουν 3-4 νίκες από την 6η και την 7η θέση. Αν αρχίσουμε να παίζουμε καλά και κάνουμε ένα σερί νικών, όλα μπορούν να αλλάξουν. Έχουμε επίσης έναν νέο παίκτη (Μάλκολμ Τόμας) που ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσει κάτω από το καλάθι.

Θέλω επίσης να πω κάτι για τους φιλάθλους μας. Mας έδειξαν ακόμη και σε αυτή την κατάσταση, που χάνουμε, ότι μας υποστηρίζουν. Το εκτιμάμε πολύ. Οι αληθινοί φίλαθλοι είναι αυτοί που στηρίζουν την ομάδα τους και σε τέτοιες καταστάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ