Ανακοίνωσε Σάικς η Αρμάνι Μιλάνο

Ανακοίνωσε Σάικς η Αρμάνι Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Κίφερ Σάικς, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κίνα, ενισχύοντας την περιφέρειά της.

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει υποχωρήσει στην βαθμολογία της Eurolegue τις τελευταίες αγωνιστικές, αφήνοντας πίσω το εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα απέκτησε τον Κίφερ Σάικς, τον βραχύσωμο Αμερικανό γκαρντ που φορούσε τη φανέλα των Guangzhou Lions στην Κίνα, μετρώντας κατά μέσο όρο 28.2 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ.

Η Αρμάνι είναι η τρίτη ευρωπαϊκή ομάδα στη καριέρα του μετά τις Άνκαρα και Αβελίνο. Με την τελευταία την περσινή σεζόν ο Σάικς είχε εξαιρετική χρονιά, με 17,2 πόντους και 4,1 ασίστ στο πρωτάθλημα Ιταλίας και 14,1 πόντους και 4,3 ασίστ στο Basketball Champions League.

Με τον Αμερικανό γκαρντ, ο Έτορε Μεσίνα ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή με έναν ποιοτικό παίκτη, πλαισιώνοντας του Ρολ, Σέρχι, Τσιντσιαρίνι, Σέλβιν Μακ και Ντε Λα Βάλε.

«Είμαι χαρούμενος κι ενθουσιασμένος. Αυτό που θέλω σ’ αυτή τη φάση είναι να κερδίσω τίτλους και να συνεχίσω να βελτιώνομαι δίπλα σε κορυφαίους παίκτες και προπονητές. Νιώθω ευλογημένος γι’ αυτή την ευκαιρία», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 25χρονου γκαρντ μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ