Βεζένκοφ: «Πρέπει να δουλέψουμε στην τρίτη περίοδο»

Βεζένκοφ: «Πρέπει να δουλέψουμε στην τρίτη περίοδο»

Ο Βούλγαρος φόργουορντ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να βελτιωθούν στη συνέχεια για να μπορέσουν να διεκδικήσουν μία θέση στα πλέι οφ.

Ηταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στην ήττα με 90-80 από την Μπαρτσελόνα ο Σάσα Βεζένκοφ. Όπως ήταν λογικό πάντως, ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν ήταν ικανοποιημένος από την ήττα στην Βαρκελώνη, σε ένα ματς που δεν έπαιζε και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Βεζένκοφ σχολίασε ότι: «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Παλέψαμε στη δεύτερη περίοδο. Στην επανάληψη κάναμε εύκολα λάθη. Η Μπαρτσελόνα βρήκε εύκολα καλάθια. Παλέψαμε, αλλά δεν είναι αρκετό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα, που για εμάς είναι ένας τελικός.

Η τρίτη περίοδος είναι η πιο σημαντική. Δεν ανταποκριθήκαμε. Είναι μια ασθένεια, πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Είναι τελικός, πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε.

Παλέψαμε, δώσαμε μάχες ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Έχουμε πράγματα να κρατήσουμε, αλλά αυτό δεν φτάνει, μιλάμε για μια ήττα. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι την Πέμπτη να κερδίσουμε, χωρίς σκαμπανεβάσματα. Ίσως η πορεία μας κριθεί και από το επόμενο παιχνίδι, όσο νωρίς κι αν είναι. Ξέρουμε σε πόσο κακή κατάσταση είναι η Φενέρ και γι’ αυτό είναι και διπλά επικίνδυνη. Περιμένουμε να γυρίσει και ο Μιλουτίνοφ και θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ