Γιασικεβίτσιους για Σπανούλη: «Είναι απίστευτος, ελπίζω να αποσυρθεί σύντομα»

Γιασικεβίτσιους για Σπανούλη: «Είναι απίστευτος, ελπίζω να αποσυρθεί σύντομα»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ζαλγκίρις κόντρα στον Ολυμπιακό, εξήγησε τον τρόπο που η ομάδα του έφτασε στη νίκη. Ενώ με μία ατάκα «προσκύνησε» στον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Λιθουανίας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετά την επικράτηση της ομάδας του επί του Ολυμπιακού στο Κάουνας επεσήμανε τα σημεία-κλειδιά της νίκης, ενώ ευχήθηκε να… αποσυρθεί γρήγορα από την ενεργό δράση ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων Βασίλης Σπανούλης!

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Είναι απίστευτα τα συναισθήματα για εμάς. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουμε συνέχεια χαρακτήρες. Κάποιες φορές δεν παίζουμε έξυπνο μπάσκετ, αλλά νομίζω πως είμαστε όλοι στην ίδια κατεύθυνση. Και αυτό είναι το σημαντικό σε μία ομάδα, να καταλαβαίνουν οι παίκτες ότι υπάρχουν μεγάλοι στόχοι και πρέπει να θυσιαστούν. Τα εύσημα πάνε σε εκείνους.Ξέραμε ότι δεν θα είναι εφικτό να νικήσουμε τον Ολυμπιακό σε ένα επιθετικό παιχνίδι και έπρεπε να υπομείνουμε. Βάλαμε κάποια μεγάλα τρίποντα κι ευτυχώς γυρίσαμε το ματς για τη νίκη».

Σε ερώτηση σχετικά με τον Βασίλη Σπανούλη, απάντησε γελώντας: «Είναι απίστευτος παίκτης. Ελπίζω να αποσυρθεί σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ