«Νοσοκομείο» ενόψει Φενέρ, αλλά δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό

«Νοσοκομείο» ενόψει Φενέρ, αλλά δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά πέντε παίκτες έχασαν την προπόνηση. Στον Ολυμπιακό, πάντως, υπάρχει αισιοδοξία ότι κανείς δεν θα λείψει…

Πήγαν για προπόνηση στον Ολυμπιακό, αλλά οι… απόντες ήταν περίπου όσοι κι οι παρόντες! Η προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα του 2020 (στις 2 Ιανουαρίου, με τη Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αλλά από την άλλη υπάρχει σιγουριά ότι οι απουσίες είναι… πρόσκαιρες και την ημέρα της αναμέτρησης θα είναι όλοι παρόντες.
Πάμε, λοιπόν, να καταγράψουμε τα προβλήματα:

– Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.
– Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο κι έκανε θεραπεία.
– Ο Βασίλης Σπανούλης έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο κι έκανε θεραπεία.
– Ο Αντώνης Κόνιαρης έχει φλεγμονή στο κάτω χείλος και νοσηλεύεται από το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο, λαμβάνοντας ενδοφλέβια αντιβίωση.
– Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Μπράντον Πολ αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, καθώς γύρισε το δεξί του πόδι (δεν φαίνεται, πάντως, να είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό).

Προδήλως ο Κεστούτις Κεμζούρα θα ήθελε να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, όμως τα προβλήματα μοιάζουν να είναι ελεγχόμενα κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει την πολυτέλεια (κάτι τέτοιες στιγμές φαίνεται η πραγματική αξία) να παίζει έναν αγώνα την εβδομάδα, οπότε έχει και τον χρόνο να… επουλώσει τις πληγές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ