Ο Μάικ Τζέιμς δίνει ελπίδες… οκτάδας στον Ολυμπιακό (pics)

Ο Μάικ Τζέιμς δίνει ελπίδες… οκτάδας στον Ολυμπιακό (pics)

O Μάικ Τζέιμς μοιράστηκε για άλλη μια φορά μέσω twitter τις σκέψεις του για την Euroleague, δίνοντας... ελπίδες στον Ολυμπιακό και «ανακηρύσσοντας» τον Τζίμερ Φρεντέτ στον καλύτερο παίκτη σε transition καταστάσεις.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι λάτρης των social media, εκφράζοντας ανοιχτά τις απόψεις του και μοιραζόμενος συχνά τους προβληματισμούς με τους followers του.

Ένας ακόλουθος του στο twitter λοιπόν, ζήτησε την άποψή του για το αν θα περάσει ο Ολυμπιακός στην οκτάδα της Euroleague, με τον Αμερικανό γκαρντ της ΤΣΣΚΑ να κάνει την εξής πρόβλεψη: «Θα είναι δύσκολο. Θα έλεγα πως όχι, αλλά ξέρουν πως να κερδίζουν».

https://twitter.com/TheNatural_05/status/1211704005585489925

Όσο για τον καλύτερο σουτέρ της διοργάνωσης; Τους διαχώρισε ανάλογα με το είδος του σουτ. Στο transition ξεχώρισε τον Τζίμερ Φρεντέτ του Παναθηναϊκού, ενώ στο «ένας με έναν» είχε δίλημμα ανάμεσα στον ίδιο και τον Σέιν Λάρκιν.

Όσον αφορά τους στατικούς σουτέρ ξεχώρισε τους Νικίτα Κουρμπάνοφ και Νταρούν Χίλιαρντ, στο σουτ μετά από σκριν τον Κάρολ, ενώ στο σουτ μετά από ντρίμπλα ξεχώρισε τους Σκότι Ουίλμπεκιν και Αλεξέι Σβεντ.

https://twitter.com/TheNatural_05/status/1211677591792431105

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ