Ο Γιώργος Πρίντεζης έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί (vid)

Γιατί ο Πρίντεζης δεν τήρησε την παράδοση που θέλει τον Αη Βασίλη να κατεβαίνει από την καμινάδα; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

Είναι ξεχωριστός ό,τι κι αν κάνει, είτε βρίσκεται μέσα στις τέσσερις γραμμές, είτε έξω από αυτές. Οι ατάκες του είναι η μία καλύτερη από την άλλη, τα ποσταρίσματά του εμπνευσμένα (ποιος θα ξεχάσει τότε που φωτογράφισε το… ριλάξ της κόρης, γράφοντας «δεν θα πάθω τενοντίτιδα για σένα»), αλλά αυτή τη φορά ο Γιώργος Πρίντεζης ξεπέρασε τον εαυτό του.

Ντύθηκε Άη Βασίλης και μπορεί να του έλειπε η… κοιλιά, αλλά κέρδιζε σε ύψος, καθώς «παίζει» να είναι ο πιο ψηλός Αη Βασίλης της ιστορίας. Ως… τίμιος «άγιος» φρόντισε να μοιράσει δώρα στα παιδιά, αλλά δεν άφησε κι όλους εμάς παραπονεμένους. «Θα ερχόμουν από την καμινάδα, αλλά παίζω με τη Φενέρ κι είπα άστο καλύτερα» ήταν η… ατάκα του ενός εκατομμυρίου.

Στο βίντεο, που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μπορείτε να δείτε πόσο απολαμβάνουν τα πιτσιρίκια την παρουσία του, αλλά και τη μυθική ατάκα που είπε. Και βέβαια, όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν από τον… σάκο με τα δώρα να βγάλει κι εκείνους τους πόντους, που είναι απαραίτητοι για να πάρει η ομάδα του την πιο σημαντική νίκη της σεζόν, για να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2020.

Δείτε το βίντεο:

 

View this post on Instagram

 

Happy new year!!!❤️✉️🎁😂

A post shared by Georgios Printezis (@pripripri15) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ