Μεταξύ των κορυφαίων της δεκαετίας ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Μεταξύ των κορυφαίων της δεκαετίας ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Εκεί όπου βρίσκει κανείς τα «ιερά τέρατα» της Ευρωλίγκας, δεν θα μπορούσε να λείψει ο Καλάθης. Ο… εγκέφαλος του Παναθηναϊκού και το τριπλ νταμπλ

Μέρες που είναι η Ευρωλίγκα δεν θα μπορούσε να μην κάνει την ανασκόπησή της. Και δεν είναι απλή ανασκόπηση χρονιάς, αλλά ολόκληρης δεκαετίας, από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει ένας παίκτης του Παναθηναϊκού, που τα τελευταία χρόνια κάνει πράγματα και θαύματα πάνω στα παρκέ. Ο Νικ Καλάθης πήρε (με την αξία του) μια εξόχως τιμητική θέση, στο αφιέρωμα της διοργανώτριας αρχής.

Στα καλύτερα της δεκαετίας, λοιπόν, η Ευρωλίγκα παρουσίασε τους πιο πετυχημένους, ξεκινώντας από τον Κάιλ Χάινς, τον «μίστερ τίτλο», τον άνθρωπο που έχει μετατρέψει σε καθημερινότητα τις κατακτήσεις των τροπαίων. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον υπερπολύτιμο, Νάντο ΝτεΚολό, αλλά και στον Λούκα Ντόντιτς, ο οποίος πλέον μαγεύει στην από εκεί πλευρά του Ατλαντικού.

Δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στα… πολυβόλα (Χουάν Κάρλος Ναβάρο και τον Βασίλη Σπανούλη, που ετοιμάζεται να του πάρει το στέμμα), όπως κι ο πλέον σεσημασμένος σκόρερ, Αλεξέι Σβεντ, και το «πιστόλι» που έχει κωδική ονομασία Σέιν Λάρκιν.

Ειδική μνεία έγινε στον Νικ Καλάθη, ο οποίος έκανε στις 4 Απριλίου του 2019 ένα ανεπανάληπτο τριπλ νταμπλ κόντρα στην Μπούντουσνοστ, όντας ο δεύτερος παίκτης μετά τον Νίκολα Βούισιτς (13 χρόνια μετά). Η διοργανώτρια αρχή ανέβασε (όπως έκανε και με τους υπόλοιπους… τιμώμενους) το σχετικό βίντεο, για να θυμηθούμε τη μαγική βραδιά του Νικ.

Αν θέλετε να δείτε όλους τους σταρ της δεκαετίας, αλλά και τα σχετικά βίντεο, πατήστε εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ