Εκτός 12άδας ο Ίαν Βουγιούκας για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ

Εκτός 12άδας ο Ίαν Βουγιούκας για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ

Αν μπορεί να μεταφράσει κανείς τις σκέψεις του Ρικ Πιτίνο, θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Ουάιλι, αφού έμεινε εκτός ο Βουγιούκας

Θέλει περισσότερη κίνηση, θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ουάιλι, περιμένει λύσεις από τον Μπέντιλ, χρειάζεται περισσότερη ενέργεια και ανάσες στην περιφέρεια; Όλα αυτά θα τα δούμε αύριο, αυτό που γνωρίζουμε από σήμερα είναι πως ο Ίαν Βουγιούκας δεν συμπεριλήφθηκε στη 12άδα που ταξίδεψε για τη Ρωσία, για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.

Ο Αμερικανός προπονητής γνωρίζει ότι η περιφέρεια της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη «βγάζει φωτιές», γεγονός που σημαίνει πως θα χρειαστεί όποιον διαθέσιμο περιφερειακό έχει, για να τον ρίξει στη μάχη. Κι εδώ ενδεχομένως υπάρχει ένα θέμα, καθώς θα μάθουμε αν και πόσο υπολογίζει τον Νίκο Παππά, αλλά αυτό δεν είναι το κατ’ αρχήν ζήτημά μας.

Οι ψηλοί της ΤΣΣΚΑ είναι αρκετά κινητικοί κι ο βαρύς Βουγιούκας δεν θα είχε τρόπο να βοηθήσει στην άμυνα την ομάδα του. Θα μπορούσε να είναι σημείο αναφοράς στην επίθεση, αλλά αυτόν τον ρόλο έχει κι ο Παπαγιάννης, οπότε περισσότερο χρήσιμοι θα είναι παίκτες σαν τον Ουάιλι και τον Μπέντιλ, οι οποίοι μπορούν να κυνηγήσουν στην περιφέρεια, να παίξουν δυναμικά και να αντιμετωπίσουν σε αλλαγές κοντύτερους αντιπάλους, κάτι που δεν είναι στο ρεπερτόριο του Βουγιούκα.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μια υπερβατική νίκη, καθώς ο Δεκέμβριος δεν τέλειωσε με ιδανικό τρόπο κι η νέα χρονιά έχει με το… καλημέρα δύο σκληρές εκτός έδρας αναμετρήσεις (με ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι). Ο Πιτίνο θέλει τουλάχιστον μια νίκη, για να συνεχίσει το «τριφύλλι» να πλεονεκτεί στη μάχη για την είσοδο στην 8άδα, αλλά και να δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε αντιπάλους, οι οποίοι κινούνται στην… πρώτη ταχύτητα της διοργάνωσης.

Πλέον οι «πράσινοι» πρέπει να κυνηγήσουν όλα τα παιχνίδια, ειδικά τώρα που τελειώνει το… βαρύ πρόγραμμα κι έρχονται πιο βατοί αντίπαλοι. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να προστεθεί άλλη μια νίκη, για να μην μείνουν μόνο στην επιτυχία επί της Φενέρμπαχτσε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ