Μακάμπι : Όποιος μπορεί να περπατήσει… παίζει απόψε

Μακάμπι : Όποιος μπορεί να περπατήσει… παίζει απόψε

Κόντρα στη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι… άλλη ομάδα. Έξι απόντες, δύο νέοι κι ό,τι ήθελε προκύψει

Δεν γνωρίζουμε αν είναι… προληπτικός ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αλλά ένα… ευχέλαιο δεν θα έβλαπτε. Άντε μια… ξεματιάστρα. Αυτό που συμβαίνει με τη Μακάμπι δεν έχει προηγούμενο, καθώς σε λίγη ώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, δίχως (κρατηθείτε) έξι παίκτες! Αντ’ αυτών θα εμφανιστούν δύο καινούριοι κι άντε από τη μια να βρεις χημεία, κι άντε από την άλλη να κάνεις σκάουτινγκ.

Η «ομάδα του λαού» στερείται εδώ και καρό τις υπηρεσίες τεσσάρων παικτών. Κάσπι, Ντιμπαρτολομέο, Ουόλτερς και Μπλακ έχουν τεθεί εκτός μάχης, με τον κόουτς Σφαιρόπουλο να περιμένει υπομονετικά την επιστροφή τους. Αντί για να γυρίσει κάποιος, πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι δεν θα αγωνιστούν απόψε ο Χάντερ κι ο Ουίλμπεκιν. Χάνει, δηλαδή, ο Σφαιρόπουλος τον δημιουργό (και σημαντικότερο, ίσως, παίκτη του) και την… κολόνα του.

Το… καλό είναι πως Ρέινολντς και Τζάκσον, οι οποίοι αποκτήθηκαν για να δώσουν λύσεις στη λειψανδρία που παρατηρείται, είναι κανονικά στη διάθεση του Έλληνα κόουτς, ο οποίος θα επιχειρήσει με αλχημείες να περάσει από μια δύσκολη έδρα, καθώς η Ζαλγκίρις έκλεισε θετικά την προηγούμενη χρονιά και θέλει να ανεβάσει στροφές. Αν τα καταφέρει, θα πρόκειται για… άθλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ