Πήρε την μπάλα στο σπίτι του ο Βασίλης Σπανούλης

Πήρε την μπάλα στο σπίτι του ο Βασίλης Σπανούλης

Με μια σεμνή τελετή, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Βασίλης Σπανούλης τιμήθηκε από τον Θοδωρή Παπαλουκά για το ρεκόρ που πέτυχε.

Την ώρα που ο Βασίλης Σπανούλης ευστόχησε στο τρίποντο, με το όποιο ξεπέρασε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, το παιχνίδι διακόπηκε, ο κόσμος σηκώθηκε κι αποθέωσε τον αρχηγό του Ολυμπιακού, συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν να τον συγχαρούν. Εκείνος, είχε στον νου του ότι ακόμα υπήρχε χρόνος για να «γυρίσει» το ματς, έδειχνε να μην… ασχολείται.

Με τη λήξη, ο Θοδωρής Παπαλουκάς (Legend της Ευρωλίγκας) κατέβηκε στο παρκέ και τίμησε τον Σπανούλη. Του έδωσε έναν αναμνηστικό πίνακα και ταυτόχρονα ο πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας κράτησε για πάντα την μπάλα του αγώνα. Όχι πως το χάρηκε όσο θα ήθελε, φαίνονταν από τη στάση του σώματός του. Ήθελε τη νίκη, όλα τα άλλα έρχονταν δεύτερα…

Ο Σπανούλης, όπως ήταν φυσικό, αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν ασχολήθηκε με το αποτέλεσμα, αλλά με το μεγάλο επίτευγμα. Κι είναι αλήθεια πως και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, όταν πλησίασε για να κάνει το ρεκόρ, φώναζε ρυθμικά το όνομά του, παρακινώντας τον να περάσει τον Ναβάρο και να γράψει ιστορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ