Σπανούλης: «Θα συνεχίσω και του χρόνου»

Σπανούλης: «Θα συνεχίσω και του χρόνου»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως έχει τη διάθεση και το κίνητρο να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται και να διεκδικήσει ακόμα μια συμμετοχή σε Final Four.

Αυτό που περίμεναν να ακούσουν όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού ήρθε διά στόματος Βασίλη Σπανούλη. Ο μεγάλος αρχηγός της ομάδας και πρώτος σκόρερ πλέον στην ιστορία της Euroleague με δηλώσεις του μετά το τέλος του ιστορικού για εκείνον αγώνα με τη Φενέρ ανέφερε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν. Φορώντας, φυσικά, την αγαπημένο του ερυθρόλευκη φανέλα.

«Το πιο πιθανό ναι», ήταν η απάντηση του Σπανούλη στην ερώτηση για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη περίοδο. «Κρατάω το σώμα μου, προσέχω, δουλεύω. Το κίνητρό μου είναι η αγάπη μου για το παιχνίδι. Θα ήμουν διαφορετικός χωρίς αυτό. Να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει, να πετυχαίνει στόχους. Να πάω σε ένα Final Four, σε μία ακόμα σειρά πλέι-οφ. Σκέφτομαι συνέχεια τι κάνω σωστά, τι λάθος. Αυτή είναι η ζωή μου. Νιώθω ευλογημένος. Αλλά για μένα ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Υπάρχει στεναχώρια γι’ αυτό, γυρίζω πίσω με μία γλυκόπικρη γεύση».

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο που είναι δίπλα μου συνέχεια, τους προπονητές και την διοίκηση. Ποτέ δεν σκέφτηκα τα στατιστικά μου, με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα μου. Κάνω παραπάνω λάθη γιατί σκέφτομαι να βάλω έναν παίκτη στο παιχνίδι σε κακό timing. Δεν με νοιάζουν οι πόντοι και οι ασίστ, κοιτάω πάντα την ομάδα μου».

Σε ερώτηση που αφορούσε τα παιδικά του χρόνια και το αν περίμενε ποτέ την σημερινή του κατάληξη και το ρεκόρ, σημείωσε: «Ήμουν ένα παιδί με στόχους, με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Μόνο εγώ ξέρω πόσες ώρες έχω δουλέψει στη ζωή μου. Μόνο η επιθυμία μου με έφερε εδώ και να μιλάμε τώρα γι’αυτό. Πάντα προσπαθούσα να κερδίσω την θέση μου στο γήπεδο και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Τέλος, σχολίασε την επιρροή που έχει ως όνομα και παρουσία στην συνείδηση μικρών παιδιών που ασχολούνται με το μπάσκετ, λέγοντας: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη για μένα. Να μπορώ να εμπνεύσω παιδιά ώστε να ασχοληθούν με το μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ