Αντόνοφ: «Σπουδαίο παιχνίδι, πρέπει να σταματήσουμε τον Καλάθη»

Αντόνοφ: «Σπουδαίο παιχνίδι, πρέπει να σταματήσουμε τον Καλάθη»

Ο Σέμεν Αντόνοφ μίλησε για το ματς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Παναθηναϊκό και έκανε ειδική αναφορά στον Νικ Καλάθη, τον οποίο οι Ρώσοι πρέπει να σταματήσουν.

O Σέμεν Αντόνοφ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Euroleague.

Ο Ρώσος φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης μίλησε για το παιχνίδι με το τριφύλλι, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο ματς, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως η ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να ανακόψει τη δράση του Νικ Καλάθη αν θέλει να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός άλλαξε προπονητή σχετικά πρόσφατα. Με τον κόουτς Πιτίνο να έχει επιστρέψει, έχουν ξεκινήσει να παίζουν πιο επιθετικά με πολλά τρίποντα και φάσεις στο τρανζίσιον. Παλεύουν πολύ για τα ριμπάουντ.

Εμείς θα πρέπει να σταματήσουμε τον Καλάθη, που δίνει περισσότερες από 8 ασίστ ανά παιχνίδι και σκοράρει πολύ. Περιμένουμε τη στήριξη από τους φιλάθλους μας. Είναι το πρώτο ματς του νέου έτους και το τελευταίο για τον α’ γύρο, οπότε θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε πολύ σοβαρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ