Εφές : Ανακοίνωσε τον Τόνι Ντάγκλας

Εφές : Ανακοίνωσε τον Τόνι Ντάγκλας

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η Αναντολού Εφές, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Τόνι Ντάγκλας.

Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην NBAer, Τόνι Ντάγκλας. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά στη φετινή Euroleague. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της regular season και μια προσθήκη στο ρόστερ της ήταν αναγκαία. Έτσι, αποφάσισε να προχωρήσει στη μεταγραφή του πρώην γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 31χρονος γκαρντ με ύψος 1,88μ. θα δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του. Στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ξεκίνησε το 2009 με ένα διάλειμμα τη σεζόν 2014/15 όταν είχε αγωνιστεί στην Κίνα για λογαριασμό των Jiangsu Dragons. Στους Νιου Γιορκ Νικς έκανε το ντεμπούτο του πριν 8 χρόνια, ενώ έχει αγωνιστεί και με τις φανέλες των Ρόκετς, Κινγκς, Ουόριορς, Χιτ και Πέλικανς.

Στην ομάδα του Μέμφις, ο Ντάγκλας είχε μέσο όρο 4,9 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ. Συνολικά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχει δώσει το παρών σε 370 αγώνες. Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ θα κληθεί να δώσει λύσεις στην Εφές προκειμένου να την ξεκολλήσει από τον πυθμένα της βαθμολογίας της Euroleague. Θα ‘χει ενδιαφέρον λοιπόν, να δούμε πώς θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των Τούρκων.

https://twitter.com/AnadoluEfesSK/status/946647044646727680

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ